Brad Pitt și Jennifer Aniston
Divertisment

Brad Pitt și Jennifer Aniston, 2003/ Foto: Profimedia

Ce cadou inedit i-a făcut Jennifer Aniston lui Brad Pitt, acum 20 de ani, când erau căsătoriți. A arătat cât de atentă era cu el

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea vedetelor și nu erau alții mai cunoscuți ca ei la acel moment. Acum 20 de ani, Brad Pitt și Jennifer Aniston erau cuplul de aur de la Hollywood. 

Când Pitt a împlinit 40 de ani, soția lui de atunci, Jennifer Aniston, i-a făcut un cadou special. Aceasta l-a sunat pe celebrul bucătar Jamie Oliver și l-a întrebat dacă ar vrea să gătească pentru Brad. Zis și făcut, iar actrița l-a angajat pe chef să-i prepare cele mai delicioase mâncăruri soțului său de atunci. Aceasta știa că partenerul ei îl admiră pe Jamie și că-i urmărește emisiunile, așa că s-a gândit la un cadou inedit care să-i placă. Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți din 2000 până în 2005. 

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre divorțul de Brad Pitt. Actrița a rupt tăcerea: ”Relația scârția înainte de apariția Angelinei Jolie!”

"De fapt, am fost cadoul lui Brad Pitt pentru cea de-a 40-a aniversare, din partea lui Jen, Ea m-a sunat și i-am închis de trei ori pentru că nu credeam că e chiar ea. Așa că a trebuit ca agentul ei să ia legătura cu al meu", a povestit Jamie Oliver, zilele trecute, în podcastul Fitzy & Wippa with Kate Ritchie. Când actrița a reușit, în cele din urmă, să-l contacteze, l-a întrebat simplu: "Ai vrea să gătești pentru Brad? Te urmărește la tv".

'This Morning' TV show, London, UK - 26 Jul 2016
Jamie Oliver. Profimedia

Oliver, uimit de ocazie, a spus că ar face asta cu toată dragostea. Așa că, la petrecerea aniversară la care a fost invitat, Jamie Oliver a gătit pentru mai multe vedete, printre care și colega lui Aniston din "Friends", Courteney Cox.

"Sunt amândoi niște oameni frumoși. Nu l-am mai văzut de ceva vreme pe Brad, dar pe Jen am văzut-o cam acum două săptămâni și pot spune că este tot ceea ce ți-ai putea dori să fie și încă puțin", a spus Jamie în podcast.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat. Dezvăluirea, făcută chiar de Courteney Cox

Lui Aniston (55 de ani) și Pitt (60 de ani) le-au făcut cunoștință managerii lor. Au avut o relație secretă pentru ceva vreme, iar în anul 2000 s-au căsătorit. În ultimii ani, cei doi foști soți par să-și fi reluat relația de prietenie. În 2020 s-au reunit de două ori, scrie People: au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau în culise la SAG Awards și la o întâlnire online în care s-a citit scenariul de la "Fast Times at Ridgemont High", un film din 1982.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri