michael douglas si cateherine zeta-jones (2)
Divertisment

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones / Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, poză de acum 25 de ani, când nu erau căsătoriți. El o cuprinde cu iubire, ea zâmbește delicat

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au dublu motiv de sărbătoare în ziua de 25 septembrie a fiecărui an. Cei doi actori sunt născuți în aceeași zi. În 2024, Michael împlinește marele 80, în timp ce Catherine celebrează 55 de ani.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Despre viața în doi, câștigătoarea de Oscar declara acum ceva vreme: „În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”.

Așa cum fac anual, soții și-au transmis mesaje de dragoste și apreciere pe rețelele sociale. Catherine a plusat cu o poză din arhiva de familie, un instantaneu de acum 25 de ani, în care Michael o îmbrățișează cu iubire. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"La mulți ani mie și lui Michael! Aceasta este de acum 25 de ani, de la ziua noastră! Te iubesc din toată inima mea", a scris Zeta-Jones în dreptul imaginii alb-negru. O Catherine în vârstă de 30 de ani zâmbește delicat spre obiectivul camerei foto, în timp ce Michael, cu care încă nu se căsătorise, o cuprinde cu brațele și o sărută pe obraz. Poza a fost făcută de un prieten, la petrecerea dată atunci în New York.

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, cuplul șic de la o cursă F1. Actorul de 79 de ani ține pasul cu soția cu 25 de ani mai tânără

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, o relație puternică, dar cu suișuri și coborâșuri

Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu starul din „Wall Street” din noiembrie 2000. Au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză a vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

Relația lor nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, lucruri pe care au avut curajul să și le asume. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-au ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri