ducii de cambridge si fiul lor, printul george
Divertisment

Prințul William, prințul George și Kate Middleton, la meciul Anglia-Germania / Foto: Profimedia

Cadourile primite de prințul George de la nașa sa "îi înnebunesc" pe Kate și pe William. Julia a fost inspirată de prințesa Diana

Prințul George are parte de cadouri inedite din partea nașei sale, Julia Samuels, care îi provoacă pe părinții săi, prințul William și Kate Middleton, la fiecare aniversare a micuțului. Julia, o apropiată a regretatei prințese Diana, își respectă promisiunea de a aduce zâmbete în viața lui George, însă metodele sale sunt neobișnuite.

Nașa prințului George, cunoscută pentru prietenia sa strânsă cu Diana, a dezvăluit că are o tradiție inspirată de prințesa de Wales. La fiecare aniversare a lui George, Julia îi oferă cadouri zgomotoase și complicate, care îi aduc multă bucurie tânărului, dar îi pun pe părinții săi la grea încercare. Aceste jucării sunt alese special pentru a fi cât mai greu de asamblat și de folosit, provocându-le lui William și Kate zile întregi de muncă pentru a le pune cap la cap.

Citește și: Motivul pentru care membrii Familiei Regale Britanice nu au voie să joace Monopoly. Prințul George a încălcat regula de multe ori

Julia a povestit într-un interviu recent că își ia foarte în serios rolul de nașă, respectând tradiția începută de Diana, care la rândul său era cunoscută pentru cadourile inedite pe care le oferea. „Este uimitor. George este amuzant, înflăcărat și obraznic, și sunt sigură că Diana l-ar fi iubit enorm”, a declarat Julia, potrivit The Mirror.

Prințul George, care a împlinit 11 ani în luna iulie a acestui an, se bucură de fiecare cadou, în timp ce părinții săi se străduiesc să facă față provocărilor aduse de acestea. Julia a recunoscut că bucuria lui George este prioritatea sa și că își propune să continue această tradiție pentru a păstra vie memoria prințesei Diana.

Citește și: Sarcina sinistră pe care prințul George trebuie să o îndeplinească la vârsta de 16 ani. Și tatăl său a fost nevoit să facă asta

„Îi fac lui George ceea ce ne-a făcut ea – să-i dăruiesc jucării imposibile și zgomotoase, care ne fac pe toți să râdem”, a spus Julia, subliniind legătura specială dintre ea și familia regală.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri