Sunt căsătoriți de 21 de ani, iar iubirea lor e ceva rar la Hollywood. Jennifer Connelly și Paul Bettany, mereu cool pe străzile din NY

Paul Bettany și Jennifer Connelly formează unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri de la Hollywood. Actorul din „Avengers: Infinity War” și actrița din „Top Gun: Maverick” sunt mereu admirați atunci când apar în public, fie că sunt pe covorul roșu, ori pe străzile din New York, în timpul lor liber.

Recent, Paul și Jennifer au fost fotografiați în NYC, în timp ce au ieșit la o plimbare cu cățelul lor. 

Actorii în vârstă de 53 de ani au arătat super cool, în blugi, jachete și adidași.

Cei doi sunt soț și soție de 21 de ani.  S-au cunoscut în 2001, pe când lucrau la „A Beautiful Mind”.

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, revedere după ce puștoaica a plecat la facultate. Par mai degrabă surori sau două bune prietene

Jennifer Connelly și Paul Bettany. Profimedia

Paul a declarat că era îndrăgostit de Jennifer încă din adolescență când a văzut-o în filmul „Labyrinth”, care a fost lansat în 1986.

S-au căsătorit pe 1 ianuarie 2003 în Scoția și au doi copii împreună: Stellan (21 de ani) și Agnes (13 ani).

Jennifer Connelly și Paul Bettany, în Paris. Profimedia

Jennifer a fost căsătorită anterior cu David Dugan, cu care are un băiat, Kai, acum în vârstă de 27 de ani.

Invitată la „Anderson Live”, în urmă cu câțiva ani, Connelly a vorbit despre ce a însemnat pentru ea maternitatea și cum a schimbat-o.

„Să devin mamă a făcut toată diferența, am învățat să-mi asum responsabilitate pentru mine și viața mea”, i-a spus ea lui Anderson Cooper.

„Să fiu părinte a schimbat felul în care fac totul. Cel mai important lucru pentru mine are legătură cu copiii mei: îmi doresc ca ei să crească în siguranță și să aibă o viață fericită. Pentru mine este suficient”.

Jennifer Connelly și Paul Bettany, în Paris. Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.