Daniela Crudu, în costum de baie decupat, la două luni de când a născut a doua oară. Fosta asistentă tv e ca trasă prin inel

Daniela Crudu a câștigat loteria genetică, având în vedere că la doar două luni de când a născut a doua oară, arată perfect în costum de baie, exact ca înainte să devină mamă.

Daniela Crudu și-a botezat de curând băiețelul și, după pozele din ziua creștinării lui Dominic Gabriel, fosta asistentă tv le-a arătat fanilor și cum s-a relaxat în mijlocul naturii, în jacuzzi, îmbrăcată doar într-un costum de baie îndrăzneț, cu decupaje. Ca trasă prin inel și plină de senzualitate cum o știu admiratorii ei, Daniela a stârnit mirare printre cei care îi spuneau repetat că cele două sarcini pe care le-a avut într-un timp scurt nu și-au lăsat deloc amprenta pe trupul ei.

Citește și: Daniela Crudu, din nou însărcinată, la câteva luni după ce a născut o fetiță. A aflat și sexul celui de-al doilea ei copil

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️Daniela Crudu⚜️ (@daniela_crudu_official)

Bruneta a lăsat în urmă viața zbuciumată. Are o familie frumoasă și, deși nu este căsătorită, ea și iubitul ei, pe care îl arată foarte rar în public, au devenit părinți de două ori, în 2023 și 2024. Daniela a născut a doua oară în luna mai, chiar în Noaptea de Înviere. Daiana, sora mai mare a lui Dominic, a venit pe lume cu doar un an înainte, pe 1 mai 2023.

Citește și: Noua iubită a lui Gerard Butler, cu 25 mai tânără decât el, ispititoare în costum de baie. Forme voluptoase și o dezinvoltură aparte

După ce a renunțat la televiziune, Cruduța se întreținea din contracte de imagine și, mai apoi, a început să posteze conținut pe o platformă pe care și vedete din afară publică poze și filmulețe mai deocheate.

Spre deosebire de relațiile ei anterioare, cea cu tatăl copiilor ei este una pe care Daniela o ține ferită de ochii lumii. Cu câțiva ani mai mic decât ea, tânărul care a făcut-o mamă nu este persoană publică și nici nu-și dorește să fie.

 
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.