Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei

Este bine-cunoscut faptul că Tom Cruise și unicul lui copil biologic, Suri, nu au niciun fel de relație de mai bine de un deceniu. Recent, puștoaica a împlinit 18 ani și a luat o decizie radicală, care spune multe despre șansele de reapropiere de părintele ei celebru.

Suri a absolvit liceul zilele trecute și, la ceremonia care a marcat acest final important din viața ei, și-a dezvăluit și noul nume: Suri Noelle. Tânăra a ales să folosească al doilea prenume al mamei sale, Katie Noelle Holmes, pentru a-și arăta astfel prețuirea pentru cea care nu numai i-a dat viață, dar a și crescut-o de una singură și a protejat-o și de atenția nedorită de care ar fi avut parte la Hollywood.

Citește și: Suri Cruise, proaspăt absolventă și total îndrăgostită, pozată în timp ce se sărută cu iubitul, un tânăr la fel de strălucit ca ea

Katie Holmes și Suri Cruise, la plimbare în NYC, pentru prima dată de când adolescenta a împlinit 18 ani. Profimedia

"Își arată astfel aprecierea pentru mama ei, folosind al doilea prenume al acesteia", a spus o sursă citată de Page Six. Persoana respectivă a sugerat și că această schimbare ține și de faptul că "își dorește propria identitate" și să nu mai fie neapărat asociată cu tatăl care a fost absent cea mai mare parte din viața ei, mai ales că începe un nou capitol, studenția.

Nu se știe, însă, dacă schimbarea de nume a fost făcută și din punct de vedere legal. Din toamnă, Suri va studia la Carnegie Melon University, în Pittsburgh.

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.