Hailey Bieber dezvăluie că nu este foarte apropiată de familia ei: "Mi-am construit-o pe a mea"

Hailey Bieber este fiica actorului Stephen Baldwin și nepoata lui Alec Baldwin. Însărcinată în șase luni, ea a dezvăluit acum, într-un interviu acordat W Magazine, că „nu este foarte apropiată” de familia ei: „Mi-am construit-o pe a mea”, a mărturisit soția lui Justin Bieber.

„Nu sunt foarte apropiată de familia mea în acest moment al vieții mele, pentru că sunt foarte independentă”, a spus fondatoarea Rhode, în vârstă de 27 de ani.

Mama lui Hailey este designerului grafic Kennya Deodato Baldwin.

„Sunt pe propriile mele picioare acum și mi-am construit propria familie”, a continuat ea. „Dar când mă uit înapoi la copilăria mea și la felul în care am crescut, am amintiri foarte frumoase”. Deși a avut o „copilărie destul de normală”, Hailey a admis că „întotdeauna a simțit că a fost cumva diferită”.

Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale

Ea a explicat că distanțarea de familia sa a început la 17 ani, când s-a mutat în New York City pentru a-și începe cariera de model. „Am început să călătoresc prin lume, să-mi câștig singură banii. Mi-am luat propriul apartament și a trebuit să învăț cum să trăiesc pe cont propriu... Ceea ce m-a împins rapid spre maturitate.”

Hailey și Justin Bieber au anunțat pe Instagram, în luna mai, că așteaptă primul lor copil împreună.

La acea vreme, tatăl lui Hailey, Stephen, a reacționat în comentarii, la postarea acestora: „Vă iubesc❤️ Sunt binecuvântat dincolo de cuvinte. 🙏🏼 Lăudați-l pe Dumnezeu 👶🏼.”

Vorbind despre dezvăluirea sarcinii, Hailey le-a povestit celor de la W Magazine: „Am putut să nu spun nimic pentru că nu s-a văzut mult timp. Nu am avut burtă vizibilă cu adevărat până pe la șase luni... Am putut să port jachete largi și alte lucruri.”

„Probabil că aș fi putut să ascund sarcina până la sfârșit, dar nu mi-a plăcut stresul de a nu mă putea bucura de ea și în public. Gândul de a ține acest mare secret până la final nu m-a ajutat să mă simt mai bine. Îmi doream să ies, să-mi trăiesc viața”, a spus ea.

În prezent aflată în al treilea trimestru de sarcină, Hailey a adăugat că prețuiește ultimele momente doar cu ea și cu soțul ei, Justin.

La început, totul a fost foarte emoționant pentru mine”, a conchis ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.