Cum arată Adriana Lima la aproape un an de când a apărut cu „fața umflată”, fiind acuzată că a apelat la bisturiu. Pozele sunt virale

A trecut aproape un an de când Adriana Lima a stârnit controverse printre fani, fiind acuzată că a apelat la bisturiu pentru a-și modifica fața. Acum, însă, ea a fost prezentă la un eveniment, unde a impresionat cu frumusețea ei.

Dacă în luna decembrie a anului trecut a fost ținta comentariilor dure după ce a participat la un eveniment unde a avut „fața umflată”, fanii fiind de părere că a ajuns să arate așa din cauza unei proceduri estetice, precum „lifting facial” ori „fillere”, acum supermodelul a fost în centrul atenției. 

Adriana Lima / Profimedia Images

Citește și: Cum arată Adriana Lima fără pic de machiaj. Fostul „îngeraș” s-a afișat complet naturală la o plimbare cu iubitul ei

Aceasta a fost prezentă la premiera filmului „The Ticket”, unde a fost însoțită de soțul ei, producătorul Andre Lemmers.

În imaginile surprinse, aceasta poartă un costum alb, format din pantaloni evazați și sacou cu un decolteu adânc. Supermodelul a impresionat cu frumusețea ei, întrucât a mizat pe un machiaj discret, iar părul și l-a prins la spate. În plus, ținuta ei a fost completată de niște cercei supradimensionați.

Adriana Lima / Profimedia Images

Brazilianca este mama a două fete, născute din relația cu jucătorul de baschet sârb Marko Jarić și a unui băiat, pe care-l are cu iubitul ei, Andre Lemmers. De asemenea, ea participă la educația celor doi copii ai lui Lemmers dintr-o relație anterioară. Aceștia par să formeze o familie foarte frumoasă, dovadă fiind imaginea surprinsă la premiera din L.A., unde supermodelul a fost însoțit de patru dintre copiii lor și de partenerul ei.  

Adriana Lima, alături de iubitul ei și de copiii lor / Profimedia Images

Citește și: Adevărul despre transformarea Adrianei Lima. Medici esteticieni, despre ultima ei apariție publică: „A apelat la fillere”

Adriana Lima a reacționat în fața comentariilor dure

„N-aș fi crezut că este aceeași persoană”, a scris, anul trecut, cineva pe X (fostul Twitter), în timp ce alții au speculat că modelul brazilian ar putea avea „fața umflată” de la o procedură cosmetică, precum un „lifting facial” sau de la „fillere”. Altcineva a scris: „O, nu! Ce si-a facut la față?! Și de ce? Era perfectă înainte”.

În urma discuțiilor din online, Adriana a reacționat pe Instagram: "Acesta este chipul unei mame obosite (...) Mulțumesc pentru grijă".

De asemenea, într-un alt interviu, ea a comentat apariția imaginilor de atunci: "Nu m-au deranjat deloc (criticile primite -n.r.). Sunt foarte puternică și sincer, m-am uitat la mine înainte să ies din casă și mă simțeam grozav. Eram cu copiii mei, iar ei s-au uitat la mine și mi-au spus: 'Mamă, ești așa frumoasă!'".

Citește și: Val de comentarii după apariția Adrianei Lima cu fața transformată. Modelul a reacționat: Acesta este chipul unei mame obosite

"Am fost ceva de genul: asta nu sunt eu. Totul era bizar pentru că eu nu mă văd așa. Încă nu mă văd așa. Te poți vedea diferit. Nu m-am simțit jignită. Am râs. Ideea este că nu am 16 ani. Am început ca model la 16 ani, dar nu voi mai avea niciodată acea vârstă. Am 42 de ani și sunt mai fericită ca oricând; cea mai fericită cu mine însămi. Îmi îmbrățișez vârsta și nu mă voi schimba pentru nimeni", a mai adăugat Adriana Lima, care a fost "îngeraș" Victoria's Secret din 1999 în 2018.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.