Val de reacții după ce o femeie a dezvăluit că nu i-a spălat niciodată părul fiicei sale în vârstă de doi ani/ Shutterstock
Actualitate

Val de reacții după ce o femeie a dezvăluit că nu i-a spălat niciodată părul fiicei sale în vârstă de doi ani/ Shutterstock

Val de reacții după ce o femeie a dezvăluit că nu i-a spălat niciodată părul fiicei sale în vârstă de doi ani: „Este dezgustător!”

O femeie a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a dezvăluit i-a spălat niciodată părul fiicei sale în vârstă de doi ani. Într-o postare pe rețelele de socializare, Echika a explicat că nu folosește deloc șampon și că preferă să clătească părul copilului doar cu apă și să utilizeze ocazional o mască de păr și ulei de argan pentru hidratare și strălucire.

Femeia a subliniat că metoda sa de îngrijire a părului nu doar că o ajută să economisească bani, dar îi menține și părul fiicei sale sănătos și nu i se mai încurcă.

Citește și: Cum a reușit o femeie să arate mai bine la 50 de ani decât la 40. Și-a dezvăluit secretul pe TikTok și a stârnit un val de reacții

„Ajută-ți copilul să aibă un păr lung, care nu se încurcă”, a scris femeia pe TikTok. Ea a adăugat că părul fiicei sale nu se îngrașă niciodată de la sebum și că îi est foarte ușor să-l întrețină doar cu apă și uleiuri naturale. 

@itsechika My tips! ❤ 1. Wash/rinse only with water 2. Use argan oil occasionally 3. Use a hair mask once a week/every 2 week Let your toddler enjoy long luscious hair without knots ❤ PS. IT NEVER GETS GREASY! #hairtips #longhair #fyp #toddlersoftiktok ♬ Isn't She Lovely - UNDRESSD & Ellie May

Cu toate acestea, metoda neconvențională a stârnit critici aprige din partea unor utilizatori, aceștia considerând rutina de îngrijire „dezgustătoare”. „Este dezgustător!”, a comentat o persoană.

Echika a răspuns rapid, spunând că a fost specialist în păr și că metodele sale sunt sigure și eficiente. Ea a explicat că șamponul este comercializat pentru profit și că utilizarea acestuia în mod obișnuit face părul gras, ceea ce determină oamenii să-l folosească din nou și din nou.

Citește și: „Sclipici în șampon” - trendul viral care îți poate distruge complet părul. Dermatologii trag un semnal de alarmă: „E toxic”

Pe de altă parte, unii utilizatori au apărat-o pe Echika, apreciind abordarea ei naturală. „Mi-aș dori să pot folosi doar apă pentru a-mi spăla părul, aș economisi atât de mulți bani”, a scris un utilizator. Un altul a adăugat: „Șamponul pur și simplu ucide toate uleiurile bune”.

Echika a oferit și sfaturi pentru a preveni încurcarea părului pe timpul nopții, recomandând utilizarea unei fețe de pernă din satin și împletirea părului înainte de culcare.

Etichete: par , copil , mama , fiica , val de reactii

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri