Wimbledon 2024 - Day Fourteen - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Actualitate

Prințesa Kate. Wimbledon 2024. Profimedia

De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la Wimbledon. A arătat superb, iar alegerea nu a fost întâmplătoare

Apariția lui Kate Middleton de la finala masculină Wimbledon 2024 a amintit de zilele ei bune, când împărtășea cu publicul momente fericite. Diagnosticată cu cancer și aflată sub chimioterapie preventivă, prințesa de Wales a bifat a doua ei ieșire în public de când și-a anunțat diagnosticul, în martie. Și nu a ales întâmplător felul de a se îmbrăca.

Kate Middleton este și o emblemă a modei, printre toate celelalte roluri pe care le joacă în viața publică. Soția prințului William a mers în tribune la Wimbledon alături de sora ei mai mică, Pippa, dar și de fiică, prințesa Charlotte. A fost primită cu brațele deschise, aplaudată în picioare și privită cu admirație inclusiv de fetița ei de 9 ani. Cu zâmbetul pe buze, i-a înmânat marele trofeu lui Carlos Alcaraz.

Citește și: De ce nu și-a pierdut Kate Middleton părul, deși face chimioterapie. Prințesa de Wales a început tratamentul în urmă cu patru luni

Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK - 14 Jul 2024

Kate Middleton s-a îmbrăcat în mov, culoarea curajului

Prințesa a fost radioasă și senină la turneul de tenis. Alegerea ei vestimentară a fost una apreciată. Rochia într-o nuanță vibrantă de mov, creată de un brand londonez, este legată și de culorile oficiale ale All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, organizație pe care Kate o patronează, dar movul este asociat și cu regalitatea, fiind o alegere populară și a reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton
Kate Middleton, însoțită de fiica ei, Charlotte / Foto: Profimedia

"Kate are un istoric în a alege teme inteligente și creative pentru look-urile ei de la Wimbledon, iar aceasta a fost încă una", a spus un expert în modă. "Faptul că a purtat mov subliniază cât de important este acest rol pentru ea și de ce a ales acest eveniment pentru a-și face a doua apariție publică a anului. Este, de asemenea, culoarea curajului, ceea ce ar putea fi un semn a lucrurilor prin care trece", scrie People.

Movul este asociat cu regalitatea, luxul, noblețea, puterea, curajul și ambiția.

Apariția lui Kate poate fi luată de britanici și de admiratorii din toată lumea ca un semnal că se simte mai bine. 

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care urmează o chimioterapie preventivă, este o mare fană a tenisului şi patronează All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, care găzduieşte campionatele anuale de tenis.

Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la "Trooping the Colour", parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles, şi a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

Citește și: Reacția superbă a prințesei Charlotte când Kate Middleton a fost primită cu urale la Wimbledon. Privirea ei spune totul

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri