Vera Zinger, criticată pentru ținuta indecentă.png2
Actualitate

Credit foto: Instagram

Tânără de 28 de ani, criticată dur pe internet după ce a pozat într-o ținută indecentă la Marele Budha: „Ești lipsită de respect!”

O tânără în vârstă de 28 de ani, care lucrează ca model și ca instructoare de fitness, a fost ținta comentariilor dure după ce a făcut publică o fotografie inedită surprinsă în Phuket, Thailanda.

În imaginea respectivă, Vera Zinger, în vârstă de 28 de ani, apare îmbrăcată în colanți și într-un sutien, la care a asortat niște pantofi sport, iar părul și l-a împletit într-o coadă.

Ea s-a fotografiat în această ținută nonconformistă la templul Marele Budha din Phuket, unul dintre cele mai importante repere pentru budiști, astfel că mulți dintre utilizatorii de internet au considerat o lipsă de respect felul în care s-a îmbrăcat.

Potrivit recomandărilor de pe diferite site-uri de călătorii, turiștii trebuie să aibă o ținută decentă atunci când vizitează acest sit, având picioarele și umerii acoperiți.

Citește și: Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

În schimb, această tânără și-a etalat silueta în toată splendoarea în fața statuii lui Budha, stârnind astfel reacții care mai de care mai dure.

Vera Zinger, criticată pentru ținuta indecentă

„Nu voi spune nimic despre felul în care arată, căci arată minunat, dar eu sunt thailandez și mi se pare că e cam lipsită de respect să se îmbrace în acest fel când a venit să vadă statuia lui Budha”, a scris un internaut.

„Există coduri vestimentare, umerii și genunchii trebuie să fie acoperiți când vizitați situri sau temple. De obicei, purtăm o eșarfă sau o fustă lungă, cum ar fi un sarong”, a mai reacționat un alt utilizator de internet.

Citește și: "Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după ce Kim Kardashian a afișat o talie ireal de subțire la Met Gala 2024

„Înțeleg că e antrenoare de fitness, dar un templu nu este locul potrivit unde să mergi în ținuta în care faci sport și să mai pozezi și în acest fel”, „Nu ar fi trebuit să poarte această ținută sau măcar ar fi trebuit să se acopere”, au mai fost alte reacții.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri