Eve Gilles
Actualitate

Eve Gilles / Profimedia Images

Eve, tânăra desemnată Miss Franța, dezvăluiri după valul de critici: „Nu-mi aleg corpul sau metabolismul!”

Eve Gilles, tânăra desemnată Miss Franța, a dezvăluit că toate acele comentarii răutăcioase despre corpul ei au rănit-o mai tare decât remarcile negative privind tunsoarea ei.

Eve Gilles a stârnit ample comentarii în 2023, când a fost desemnată Miss Franța. Din cauza faptului că are părul scurt, mulți oameni au criticat-o dur, spunând că este „prea băiețoasă”. În plus, au existat persoane care s-au arătat indignate de faptul că o femeie cu părul scurt ar putea fi considerată atât de atrăgătoare încât să câștige un concurs de frumusețe. „Este o farsă?”, a întrebat utilizatorul acela de internet.

Astfel, mulți oameni au considerat ar fi fost mult mai potrivit să fie desemnată Miss Franța o femeie care are părul lung, în stilul Brigitte Bardot și Catherine Deneuve, nu Eve Gilles, o tânără care își poartă părul scurt, având un bob pixie.

Într-un interviu acordat recent jurnaliștilor de la The Times, tânăra a declarat că remarcile privind felul în care arată au rănit-o mai tare decât comentariile despre tunsoare.

Comentariile jignitoare s-au intensificat după ce au fost publicate fotografii cu ea în costum de baie în timpul unei ședințe foto în Guyana, tânăra fiind rănită de acestea.

„Îmi aleg părul. Nu-mi aleg corpul sau metabolismul. A fost jignitor”, a spus Eve, care susține că are o greutate de aproape 47 de kilograme.

Reacțiile negative privind părul ei au început după înscrierea în competiție și s-au intensificat pe măsura ce a progresat, ajungând să fie desemnată Miss Franța 2023: „Au fost ca un tsunami care vine din spate. Nu-l vezi, dar știi că e chiar acolo”.

Citește și: Eve Gilles, după controversa generată de câștigarea concursului Miss Franţa 2024: Nu sunt doar o tunsoare

Imediat după ce a primit titlul, Eve a declarat pentru postul francez TF1: „Nu poți mulțumi pe toată lumea, e normal. Dar trebuie să te accepți așa cum ești și să încerci să ignori toate criticile, chiar dacă este dificil”. „Sunt și eu om, inevitabil critica mă afectează și mă rănește. Corpul meu este așa cum este. Fie că îmi place sau nu, asta sunt. Dacă oamenilor nu le place imaginea mea, nu le place și gata”, a declarat ea pentru postul francez TF1.

EXCLUSIF Dijon : Election de Miss France 2024.
Eve Gilles. Miss Franța 2024. Profimedia

Ea a declarat anterior că spectatorii concursului erau obișnuiți să „vadă domnișoare frumoase cu părul lung, dar eu am ales un look androgin cu părul scurt”. Eve a mai spus că speră că va veni un moment în care tunsoarea ei nu va mai fi în centrul atenției.

Studenta la matematică mai spunea că este „important” să arate că multe femei franceze au tunsori scurte ca a ei și că ar trebui să fie „reprezentate” în competiții precum Miss France.

„Nimeni nu ar trebui să dicteze cine ești”, a spus ea după victoria de sâmbătă seara, adăugând că fiecare „femeie este diferită, toți suntem unici”.

Miss Franța 2024. Câștigătoarea de 20 de ani, extrem de emoționată: „Este un moment incredibil!”

Câștigătoarea concursului a fost aleasă prin vot public și de către juriu (50-50). În timp ce a ajuns doar pe locul al treilea în urma votului publicului, jurații au văzut-o pe prima poziție.

EXCLUSIF Dijon : Election de Miss France 2024..
Eve Gilles. Miss Franța 2024. Profimedia

Eve s-a născut în Dunkirk și a crescut alături de tatăl ei, Bruno Gilles, de profesie topograf, mama ei, Edith Gilles și de cele două surori mai mari - toți aceștia ajutând-o să facă față presiunii. Mama Evei este din Réunion - o insulă din Oceanul Indian - și l-a cunoscut pe Bruno când s-a mutat în nordul Franței pentru muncă.

Eve a început să danseze de la vârsta de patru ani și este pasionată și de echitație. Imediat după ce a absolvit liceul, ea și-a dorit să devină neurochirurg, dar apoi a renunțat la medicină pentru a studia matematică și științe ale computerului.

La jumătatea anului academic din 2021, Eve s-a întors acasă și a decis să aplice la un curs de matematică la Universitatea, ea dorindu-și să devină statiscian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri