Linda Andrade
Actualitate

Linda Andrade se laudă cu stilul de viață luxos pe care-l duce în Dubai. / Foto: TikTok

"Soțul meu îmi dă 70.000 de dolari pentru că sunt mamă. E un job full time". O casnică din Dubai se laudă cu stilul de viață luxos

O tânără măritată cu un milionar arab, recent devenită mamă, își arată pe rețelele sociale stilul de viață luxos pe care-l duce în Dubai. Numai haine de la branduri scumpe, tratamente cosmetice cu aur, vacanțe, mașini și bijuterii, de toate are parte, la ordinea zilei, Linda Andrade.

"Soțul meu mă plătește cu 70.000 de dolari pentru că sunt mamă. E un job full time. Dădaca îmi cere doar 10.000 de dolari pe lună, așa că totul e o afacere", mărturisește Linda într-un clip pe TikTok în care amestecă realitatea cu satira. Conștientă că face valuri cu mărturisirile sale, tânăra exagerează felul în care le expune. Însă asta nu înseamnă că nu are parte de toate lucrurile pe care le arată pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată o săptămână din viața unei soții de multimilionar din Dubai. Tânăra a cheltuit un milion de dolari într-o singură săptămână

@lionlindaa toxic mommy xoxo #millionaire #mom #rich ♬ Espresso - Sabrina Carpenter

Linda spune că soțul ei îi dă fabuloasa sumă de 70.000 de dolari în fiecare lună doar pentru că are grijă de fiica lor care are doar câteva luni. Totuși, dădaca este cea care face toată treaba, iar ea își petrece timpul la cosmetică și la cumpărături, notează The Sun. Linda trăiește cu partenerul ei, Ricky, și cu fiica lor, Amira, în Dubai.

@lionlindaa gold digger mommy✨✨ #millionaire #mom #rich ♬ Habibi (speed up) - Lanceas & RaiderXD

Tânăra mămică a mai arătat că a început deja să-i construiască o colecție de genți de brand fetei sale, i-a cumpărat un cărucior Dior de 6.000 de dolari și o suzetă făcută pe jumătate din aur. Linda a spus că îngrijirea copilului e ca o slujbă cu normă întreagă, în ciuda faptului că are în permanență o bonă pe care o plătește cu 10.000 de dolari. Astfel, ea rămâne cu cea mai mare parte din cei 70.000 de dolari pe care-i primește de la soțul ei. "Dacă te gândești la asta, e ca o afacere în toată regula", spune ea într-un clip recent.

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: “Eu sunt mai geloasă”

@lionlindaa BIG difference?👀 #wife #millionaire #rich ♬ original sound - 💸Original Dubai Housewife💸

La 19 ani, Linda, originară din SUA, s-a căsătorit cu Ricky Andrade și s-a mutat cu el în Dubai. De mai bine de cinci ani trăiește o viață de prințesă, pe care nu se sfiește să o arate online. Unii o invidiază, iar alții nu ezită să o critice și pentru felul în care trăiește, dar și pentru că se expune ostentativ.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri