Regele Charles
Actualitate

Regele Charles / Foto: Profimedia

Cu ce efect secundar s-a ales regele Charles după tratamentul contra cancerului. Tocmai i-a oferit prințului William un rol important

Regele Charles, care a avut luni o apariţie rară împreună cu prinţul William, a vorbit pe scurt despre unele dintre efectele secundare ale tratamentului său împotriva cancerului.

Vizitând Centrul de Aviaţie al Armatei, regele a vorbit cu un veteran supravieţuitor al cancerului despre faptul că și-a pierdut simțul gustului. Charles al III-lea, care şi-a reluat angajamentele publice la 30 aprilie, este în continuare tratat pentru cancer.

El a sosit la Middle Wallop, în Hampshire, cu un elicopter, însoţit de prinţul William, pe care l-a numit colonel-şef al Army Air Corps.

Acest titlu, care i-a revenit lui Charles în urmă cu 32 de ani, îi aparţine acum prinţului de Wales. Prin urmare, regele i-a acordat titlul lui William, actualul P=prinţ de Wales, el însuşi pilot de elicopter. "Un pilot foarte bun", a comentat regele. Este pentru prima dată din 2022 încoace când regele îşi ia un angajament public alături de Prinţul William.

Citește și: Încă o lovitură pentru prințul Harry, după ce regele Charles nu și-a făcut timp să-l vadă: “E una dintre cele mai publice rupturi”

Regele Charles și prințul William
Regele Charles și prințul William / Foto: Profimedia

Regele s-a întâlnit, de asemenea, cu militari şi veterani însoţiţi de familiile lor.

"Permiteţi-mi să vă spun că este o mare bucurie să fiu alături de voi, chiar dacă pentru scurt timp, dar şi o mare tristeţe, după 32 de ani în care v-am cunoscut pe toţi, admirându-vă numeroasele activităţi şi realizări în perioada în care am avut norocul de a fi colonel-şef al Corpului Aerian al Armatei", a spus regele.

Prinţul de Wales a postat, de asemenea, un mesaj pe reţelele de socializare, arătând cele două vizite anterioare ale sale la Army Air Corps, în 1999 şi 2008.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Răspunsul hilar al Regelui Charles, după ce un fan i-a spus „să fie puternic” în lupta cu cancerul: „Trebuie să mă supun”

La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham a anunțat că regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar, potrivit comunicatului Palatului Buckingham, regele a început imediat tratamentul.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri