selma, christina
Actualitate

Selma Blair, Christina Applegate. Profimedia

Selma Blair, despre lupta prietenei ei, Christina Applegate, cu scleroza multiplă: E o tipă puternică. E pur și simplu uimitoare

Christina Applegate și Selma Blair sunt prietene de ani de zile, iar de când amândouă se confruntă cu scleroza multiplă, legătura lor a devenit una și mai solidă. Într-o discuție recentă cu Entertainment Tonight, Selma a mărturisit că este foarte apropiată de Christina, pe care a descris-o drept „o tipă puternică”.

„Doamne, o cunosc pe Christina de atâția ani”, a declarat Selma, în vârstă de 50 de ani. „Suntem foarte apropiate, iar eu sunt un mare fan al ei”.

„E o persoană atât de grijulie. Dacă ai nevoie de ceva, imediat este la tine acasă. Au existat momente când am fost jos, iar ea mi-a spus: 'Sunt afară. Răspunde la ușă'. E pur și simplu uimitoare, puternică și amuzantă.”

Cele două s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani, pe platourile de filmare ale comediei romantice „The Sweetest Thing” și au continuat să se susțină reciproc de-a lungul timpului.

Christina Applegate a primit teribiul diagnostic de SM în august 2021. De atunci, prima sa apariție publică, la un eveniment oficial, a fost pe 14 noiembrie 2022, când a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. 

Selma, care a participat recent la „Dancing with the Stars”, competiție din care s-a retras din cauza problemelor de sănătate, dar în care ulterior a revenit pentru ultimul sezon, i-a fost alături vedetei din „Bad Moms”.

Actrița din „Another Life” a explicat că minunata Christina se luptă cu boala la fel ca cu orice altă provocare. „Nu a fost un lucru pe care ea să-l fi făcut și despre care să nu fi spus, 'Am reusit și de data asta'”.

SM nu este prima luptă extrem de dură dusă de Christina. Vedeta din „Dead to Me” a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2008. L-a descoperit când era în stadii incipiente, dar din cauza mutației genei BRCA1 a decis să facă o dublă mastectomie. Apoi, actriței i s-au îndepărtat și trompele uterine și ovarele, în 2017, pentru a preveni dezvoltarea cancerului ovarian.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri