Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Kate Middleton a trasat "reguli de viață" în primii ei ani în familia regală. Ce va rămâne mereu pe primul loc pentru ea

Kate Middleton este una dintre cele mai îndrăgite persoane din familia regală britanică. Pe cât este de populară, pe atât este de loială Coroanei. Însă, cu mult timp în urmă, în primii ei ani ca soție a prințului William, aceasta a stabilit niște reguli clare de la care să nu se abată niciodată.

Pentru Kate Middleton, copiii ei sunt cei mai importanți. Ei vin și înaintea îndatoririlor regale și a angajamentelor profesionale. Prințesa a ținut să lămurească acest aspect încă de la începutul lui 2015, scrie People.

Citește și: Kate Middleton, ezitantă în a deveni prințesă de Wales. De ce a stat pe gânduri la o asemenea onoare: “A știut că va fi comparată”

Kate Middleton a fost crescută într-o familie unită, cu o soră, un frate și doi părinți iubitori. Nu a fost obișnuită cu stilul aristocratic în care părinții își văd copiii foarte puțin. Aceasta a preluat ideea de a avea și ea, la rândul ei, o astfel de familie, așa că a stabilit niște reguli de viață pe care le-a și prezentat în fața reginei Elisabeta a II-a și a socrului ei, actualul rege Charles. A făcut asta când era însărcinată cu al doilea ei copil, prințesa Charlotte, dezvăluie Robert Jacobson, autorul unei noi cărți despre Kate. Nu a făcut-o prin intermediul unui document oficial, ci prin vocea soțului ei, prințul William. Acesta le-ar fi spus atunci bunicii și tatălui său că soția lui "își dorește spațiu pentru a crește în cadrul noul său rol și că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta la particularitățile vieții regale", se arată în volumul lui Jacobson.

Kate Middleton și prințul William, împreună cu prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis la Trooping the Colour/ Profimedia
Kate Middleton și prințul William, împreună cu prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis la Trooping the Colour/ Profimedia

"Încă de la început a făcut clar faptul că nu va fi pusă într-o categorie pentru a îndeplini anumite sarcini și a insistat să aibă un concediu de maternitate complet, departe de ochii publicului și ai presei. A subliniat că prioritatea ei va fi întotdeauna familia", a adăugat autorul.

Citește și: De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la Wimbledon. A arătat superb, iar alegerea nu a fost întâmplătoare

Copiii și sănătatea, prioritățile lui Kate Middleton

printul louis, printul george si kate middleton

De la începutul lui 2024, de când a fost supusă unei operații abdominale și apoi a aflat că are cancer, prințesa de Wales se concentrează și pe sănătatea ei. Tocmai de aceea, de atunci nu a mai apărut în public decât la parada Trooping the Colour și la finala masculină de la Wimbledon. Vrea să ia totul încet, să se vindece și apoi să revină când este pregătită pe deplin. Sănătatea și recuperarea sunt mai importante decât vizibilitatea în fața publicului.

Vara aceasta, Kate, William și copiii au stat mai mult în zona rurală unde se pot distra și relaxa împreună fără ca nimeni să-i deranjeze. Timpul cu George, Charlotte și Louis, mai ales acum cât sunt încă mici, este "perla coroanei" pentru Kate. Ea și William îi cresc pe cei trei moștenitori ai lor diferit față de generațiile anterioare de copii de regi și prinți, oferindu-le și ocazia de a se simți și a crește ca alții de vârsta lor. Mare parte din asta vine din faptul că prințesa de Wales a fost crescută într-o normalitate și o simplitate care au făcut-o să nu piardă contactul cu realitatea.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri