Tom Parker Bowles (1)
Actualitate

Regele Charles III, Tom Parker Bowles. Profimedia

Fiul reginei Camilla, declarații rare despre relația lui cu regele Charles: „Este un om puternic”. Ce crede despre William și Kate

Fiul reginei Camilla, Tom Parker Bowles, a acordat un interviu revistei Vogue, ediția britanică, în care a făcut câteva declarații inedite despre regele Charles și despre cum vede disputa dintre prinții Harry și William.

Tom l-a descris pe Charles drept un „om grozav ”și „puternic”, pe fondul tratamentului în curs de desfășurare pe care regele l-a început după ce a fost diagnosticat cu cancer în februarie.

Tom Parker Bowles, în vârstă de 49 de ani, care locuiește în vestul Londrei, și-a pierdut partenera, pe Alice Procope, tot din cauza cancerului, în 2021. Tom, care a fost atât de fericit cu iubita sa, a fost devastat de moartea acesteia și de faptul că viața poate fi atât de crudă, a mărturisit un apropiat al lui la vremea respectivă.

Fiul Camillei a explicat acum că regele Charles beneficiază de „cel mai bun tratament” posibil: „Cancerul, într-adevăr, este o nenorocire. Regele primește cel mai bun tratament. Este un om grozav și puternic ... trebuie să te descurci cu asta”.

Cu toate acestea, Bowles, tatăl a doi copii, a recunoscut că te macină o „îngrijorare” să vezi pe cineva trecând prin asta.

Scriitorul, a cărui nouă carte „Cooking & The Crown” a fost publicată recent, a mai dezvăluit și că s-a întâlnit în mod regulat cu prințul și prințesa de Wales, după ce Kate și-a anunțat propriul diagnostic de cancer în martie. „Îi ador pe amândoi”, a afirmat fiul reginei, care a precizat că „se ține departe” de disputa dintre William și Harry. El a adăugat: „Tot ce îți dorești e ca toată lumea să fie fericită”.

Tom Parker-Bowles 'Cooking and The Crown' Book Launch, 41-43 South Audley Street, London, UK - 05 Sep 2024
Laura Lopes, regia Camilla și Tom Parker Bowles. Profimedia

De-a lungul anilor, la școală, dar și la universitate, Tom a fost supus multor remarci deplasate și jignitoare despre părinții săi, în special despre lunga aventură a Camillei cu Charles și efectul acesteia asupra prințesei Diana.

În 2018, el s-a mutat din casa pe care o împărțea cu soția sa, scriitoare de modă Sara Buys, și cu cei doi copii ai lor, după 12 ani de căsnicie.

Tom, al cărui tată, Andrew Parker Bowles, este primul soț al Camillei, a spus anterior că l-a „adorat întotdeauna” pe regele Charles.

„Tot ce îți pasă când vine vorba de părinții tăi este să fie fericiți, iar mama mea este atât de fericită. Întotdeauna l-am adorat pe tatăl meu vitreg, a fost mereu un om bun și drăguț”.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri