2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA - Red Carpet
Actualitate

Alice Evans și Ioan Gruffudd/Getty Images

Răsturnare de situație între Alice Evans și Ioan Gruffudd. Actrița susține că nu-și permite să le pună pe masă mâncare fiicelor lor

Răsturnare de situație între Alice Evans și Ioan Gruffudd, care s-au despărțit cu scandal în 2021, actrița acuzându-și partenerul de infidelitate. Acum, aceasta susține că Gruffudd nu a plătit pensia alimentară din mai, fapt pentru care ea se află în imposibilitatea de a-și susține fiicele.

Potrivit documentelor depuse în instanță de actriță și care au fost obținute de jurnaliștii de la Daily Mail, Alice Evans, care este mama a două fete - Ella, de 14 ani și Elsie, de zece ani - susține că nu a primit niciun sprijin financiar din partea lui Gruffudd de când a fost stabilit acordul de custodie, în urmă cu două luni.

EXCLUSIVE: Alice Evans is nearly unrecognizable as she steps out makeup free for a quick errand run with her two daughters in Beverly Hills

Citește și: Alice Evans, în lacrimi într-o emisiune TV, după ce fostul ei soț a făcut publică relația cu Bianca: ”Trăiesc coșmarul oricărei femei!”

Conform sursei citate, actrița susține că întâmpină probleme în a le pune fiicelor ei hrană pe masă, în timp ce fostul ei soț, care este acum logodit cu Bianca Wallace, se plimbă prin lume și are un stil de viață extravagant.

„În timp ce eu întâmpin probleme să le pun mâncare pe masă copiilor noștri, Ioan se plimbă în jurul lumii”, a susținut ea, potrivit documentelor depuse în instanță.

Ea s-a arătat, de asemenea, revoltată că acesta a cumpărat două ceasuri de lux, unul pentru el și unul pentru logodnica lui.

Subliniind astfel că Gruffudd duce un „stil de viață extravagant”, ea a solicitat instanței să îl oblige pe Gruffudd să îi plătească pensie alimentară ei și copiilor, până când va începe procesul financiar.

Evans a declarat că pensia alimentară pe care actorul ar trebui să i-o plătească se ridică la doar 3.000 de dolari, însă acesta sumă nu a mai fost plătită de două luni. Gruffudd a achitat, de asemenea, 7.000 de dolari pe lună ca avans al pensiei alimentare din decembrie 2023 până în aprilie 2024. Inițial, ei au stabilit că problemele financiare vor fi judecate până în aprilie 2024, dar în cele din urmă le-au amânat pentru luna august.

Lucrurile se complică în divorțul dintre Ioan Gruffudd și Alice Evans. Ea vrea custodie exclusivă, el a cerut ordin de protecție

Ioan Gruffudd a cerut ordin de protecție împotriva soției

Ioan Gruffud și Alice Evans s-au separat pe 1 ianuarie 2021, iar în martie, actorul a intentat acțiune de divorț. În 2022, acesta a înaintat o cerere pentru ordin de protecție împotriva lui Alice, pusă pe seama violenței domestice, în care actriței i se cere să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de el și de iubita lui, Bianca Wallace, și nici să-i contacteze în vreun fel.

Ioan Gruffudd și noua lui parteneră, Bianca Wallace

În petiție, Gruffudd a notat că soția lui i-a spus în repetate rânduri că dacă o părăsește va face acuzații false în fața presei și îi va distruge cariera.

Citește și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

"Alice mi-a zis în repetate rânduri că îmi va face ceea ce Amber Heard i-a făcut lui Johnny Depp, că le va spune oamenilor că am abuzat-o pe ea, dar și pe fiicele noastre, că va chema poliția dacă nu mă supun cererilor ei, că va spune tuturor că sunt dependent de droguri și mă va trimite în închisoare. A amenințat că va scrie un jurnal fals, în care să pară abuzată, și că-l va publica. De asemenea, a amenințat că o va distruge pe mama mea. Alice mi-a zis ca va câștiga și că toată lumea o să o creadă pe ea, nu pe mine", a scris actorul "Fantastic Four" în cererea adresată justiției.

Evans a răspuns, negând orice atac, amenințare sau distrugere a proprietății fostului ei partener sau a iubitei acestuia, Bianca.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri