2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA - Red Carpet
Actualitate

Alice Evans și Ioan Gruffudd/Getty Images

Lucrurile se complică în divorțul dintre Ioan Gruffudd și Alice Evans. Ea vrea custodie exclusivă, el a cerut ordin de protecție

S-au iubit 20 de ani, dar despărțirea este din ce în ce mai urâtă! Este vorba despre actorii Ioan Gruffudd și Alice Evans. Căsătortiți din 2007, aceștia s-au separat cu scandal, după ce bărbatul s-a îndrăgostit de altcineva.

După ce Ioan a intentat divorțul la începutul lui 2021, despre care Alice a aflat din presă, a venit rândul actriței să înainteze într-un proces pentru custodie exclusivă a fiicelor de 8 și 12 ani.

Citește și: Alice Evans, în lacrimi într-o emisiune TV, după ce fostul ei soț a făcut publică relația cu Bianca: ”Trăiesc coșmarul oricărei femei!”

La câteva zile după ce Gruffudd a cerut în instanță ordin de protecție împotriva soției de care s-a separat, aceasta a aplicat pentru custodia legală și fizică a copiilor, scrie revista People. În plus, și Evans a cerut dizvolarea căsniciei, pe baza diferențelor ireconciliabile. Mai mult, își dorește și determinarea cât mai rapidă a dreptului asupra casei din Los Angeles în care cuplul a locuit pe perioada mariajului.

Ioan Gruffudd a cerut ordin de protecție împotriva soției

Încă legal căsătoriți, Ioan Gruffud și Alice Evans s-au separat în 1 ianuarie 2021, iar în martie, actorul a intentat acțiune de divorț. Zilele trecute, acesta a înaintat o cerere pentru ordin de protecție împotriva lui Alice, pusă pe seama violenței domestice, în care actriței i se cere să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de el și de iubita lui, Bianca Wallace, și nici să-i contacteze în vreun fel.

Ioan Gruffudd și noua lui parteneră, Bianca Wallace

În petiție, Gruffudd a notat că soția lui i-a spus în repetate rânduri că dacă o părăsește va face acuzații false în fața presei și îi va distruge cariera.

Citește și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

"Alice mi-a zis în repetate rânduri că îmi va face ceea ce Amber Heard i-a făcut lui Johnny Depp, că le va spune oamenilor că am abuzat-o pe ea, dar și pe fiicele noastre, că va chema poliția dacă nu mă supun cererilor ei, că va spune tuturor că sunt dependent de droguri și mă va trimite în închisoare. A amenințat că va scrie un jurnal fals, în care să pară abuzată, și că-l va publica. De asemenea, a amenințat că o va distruge pe mama mea. Alice mi-a zis ca va câștiga și că toată lumea o să o creadă pe ea, nu pe mine", a scris actorul "Fantastic Four" în cererea adresată justiției.

Evans a răspuns, negând orice atac, amenințare sau distrugere a proprietății fostului ei partener sau a iubitei acestuia, Bianca.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri