Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot / Profimedia Images

Prințul William și Kate Middleton, întrebați de copii despre conflictul din Ucraina: ”Trebuie să ne alegem cu grijă cuvintele!”

Oameni din toate colțurile lumii urmăresc în fiecare zi situația din Ucraina, țară care a fost invadată de Rusia în urmă cu două săptămâni. Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit de curând că cei doi copii mai mari ai lor au pus întrebări despre conflict.

Prințul William, în vârstă de 39 de ani și Kate Middleton, de 40 de ani, au vizitat un centru cultural ucrainean din Londra, unde au întâlnit voluntari care participă la strângerea și sortarea ajutoarelor trimise de populație pentru refugiați.

Astfel, în timpul vizitei, William a dezvăluit că prințul George, în vârstă de doar opt ani, dar și prințesa Charlotte, de șase ani, pun întrebări despre conflictul din Ucraina.

Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Profimedia
Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a luat de la mama ei Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Tradiția pe care prințul William și Kate Middleton o au împreună cu cei trei copii ai lor înainte de ieșirile regale

Ai noștri au venit acasă și ne-au pus tot felul de întrebări despre războiul din Ucraina. Cu siguranță vorbesc cu prietenii la școală.”, a dezvăluit prințul William, care a precizat, de asemenea, că este de părere că este un subiect greu de discutat cu copiii lui, motiv pentru care a trebuit ”să-și aleagă cu grijă cuvintele pentru a le explica ce se întâmplă”.

Vorbind despre conflict cu voluntarii ucraineni, William a spus că țara lui și restul Europei sunt unite.

Citește și: Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară. Fiica lui Kate Middleton și a prințului William va păstra tradiția familiei

 

”E foarte ciudat să vezi această situație în Europa. Dar noi suntem aici, suntem în spatele vostru.”, le-a spus el voluntarilor, adăugând, de asemenea, că ”la fel ca mulți alți oameni și-ar dori să ajute mai mult.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri