printul william, kate middleton si copiii lor
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton au trei copii. / Foto: Profimedia

Tradiția pe care prințul William și Kate Middleton o au împreună cu cei trei copii ai lor înainte de ieșirile regale

Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit care este tradiția pe care o au împreună cu cei trei copii ai lor înainte de ieșirile regale. Ducii de Cabridge au trei copii, pe George, Charlotte și Louis. 

Ducele și ducesa de Cambridge au participat marți la prima lor plimbare publică din ultimii doi ani, când au sărbătorit Ziua Sfântului David în Țara Galilor. Ca de fiecare dată când ies în public, discuția se îndreaptă către copiii cuplului regal, iar prințul William, în vârstă de 39 de ani și Kate, în vârstă de 40 de ani, au dezvăluit tradiția pe care o împărtășesc cu prințul George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și prințul Louis, în vârstă de trei ani, înainte de a ieși în public. 

Atunci când un jurnalist i-a întrebat pe ducii de Cambridge cum sunt copiii, William a răspuns: „Copiii sunt foarte bine, mulțumesc. Întotdeauna ne întreabă unde mergem și le arătăm unde suntem pe hartă”

Citește și: Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară. Fiica lui Kate Middleton și a prințului William va păstra tradiția familiei

Prințul William și Kate Middleton pot călători în toată țara, și nu numai, pentru a-și îndeplini îndatoririle regale, iar în această lună, ducii vor pleca în primul lor turneu în străinătate de la începutul pandemiei. 

Unde va fii următoarea călătorie a prințului William și a lui Kate Middleton

Palatul Kensington a împărtășit detalii despre viitoarea călătorie a cuplului, dezvăluind că William și Kate vor vizita Belize, Jamaica și Bahamas în perioada 19-26 martie. Fără îndoială, ei vor indica locațiile pe hartă pentru George, Charlotte și Louis înainte de a pleca.

Luna trecută, ducele și ducesa au avut amândoi călătorii singuri, William vizitând Dubaiul din Emiratele Arabe Unite și Kate călătorind la Copenhaga, în Danemarca.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a prințului Louis. Ducesa îl drescrie pe mezinul familiei drept „kamikaze”

Prințul George și Prințesa Charlotte și-au însoțit părinții în turneele lor regale în trecut, viitorul rege George vizitând Australia și Noua Zeelandă în 2014, la vârsta de doar opt luni. 

În septembrie 2016, tinerii regali s-au alăturat lui William și Kate în Canada, iar în iulie 2017, George și Charlotte au călătorit cu ei în Polonia și Germania. Prințul Louis, care împlinește patru ani în aprilie, nu și-a făcut încă debutul în turneul regal. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri