Royal Ascot, Ladies Day, Royal Family, Ascot, Berkshire, UK - 20 Jun 2024
Actualitate

Prințesa Anne / Profimedia Images

Prințesa Anne ar putea să-și amâne angajamentele regale: „O va afecta destul de tare!” Soțul ei a dezvăluit se simte după accident

Prințesa Anne, sora regelui Charles, ar putea să-și amâne angajamentele regale în următoarele săptămâni, ca urmare a accidentului suferit zilele trecute, când a fost rănită de unul dintre caii săi.

Potrivit informațiilor furnizate de soțul ei, Anne se recuperează „încet, dar sigur!”. Totuși, surse apropiate familiei regale susțin că aceasta ar putea lipsi de la evenimentele publice în următoarele săptămâni.

„Anne ar putea să-și amâne angajamentele regale în următoarele zile sau chiar săptămâni”, a declarat Grant Harrold, fost angajat al regelui Charles, pentru The Post.

Citește și: Prinţesa Anne, internată cu „răni minore şi comoţie cerebrală”. Sora Regelui se afla pe proprietatea sa din Gloucestershire

„Fiind unul dintre cei mai harnici membri ai familiei regale, acest lucru va avea un mare impact asupra ei”, a mai precizat acesta, potrivit sursei citate.

Princess Anne’s take on the monarchy under King Charles while interviewed on Canadian TV.
Prințesa Anne. Profimedia

Potrivit Sky News, viceamiralul Timothy Laurence a vizitat marţi, 25 iunie, spitalul Southmead din Bristol, unde prinţesa Anne se află sub observaţie de la accident.

Intervievat de presa britanică, soțul prințesei Anne a declarat că aceasta este "bine" şi că îşi revine "încet, dar sigur" din şoc. El a mai spus că i-a adus "nişte mici bunătăţi de acasă", potrivit News.ro.

Soţul Prinţesei Anne a mulţumit, de asemenea, echipei medicale şi mesajelor din partea publicului.

Cum a ajuns în spital prințesa Anne

Prinţesa Anne a fost internată luni, după ce a fost rănită la Gatcombe Park, locuinţa sa din Gloucestershire (sud-vestul Angliei), a anunţat Palatul Buckingham.

Prinţesa în vârstă de 73 de ani a suferit "răni minore şi comoţie cerebrală" după un incident cu unul dintre caii ei. Deşi cauza exactă a rănilor nu a fost confirmată, echipa medicală a declarat că rănile de la cap ar fi putut fi provocate de un impact cu capul sau picioarele unui cal.

Citește și: Ce crede prinţesa Anne despre domnia fratelui ei, regele Charles al III-lea: Nu prea ştiu ce altceva am putea face

Transferată luni la spitalul Southmead din Bristol, prinţesa Anne se află sub observaţie acolo pentru tratament şi teste "ca măsură de precauţie", a declarat Palatul Buckingham.

Călăreţ de înalt nivel, prinţesa şi-a reprezentat chiar ţara la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. De asemenea, ea participă la numeroase parade militare oficiale călare, cum ar fi cea care marchează ziua de naştere oficială a fratelui său, regele Charles al III-lea, la 15 iunie.

Timothy Laurence este cel de-al doilea soţ al prinţesei, care a fost căsătorită între 1973 şi 1992 cu Mark Phillips, de asemenea un distins călăreţ, cu care are doi copii, Peter şi Zara.

Prinţesa Anne este unul dintre cei mai activi membri ai familiei regale. Ea l-a reprezentat pe regele Charles după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer în februarie anul trecut. Sora regelui a trebuit, de asemenea, să anuleze o călătorie oficială în Canada, pe care urma să o facă la sfârşitul lunii iunie.

Etichete: printesa anne , accident

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri