"Days after I gave birth my husband took his life - I found out he was unfaithful"
Actualitate

Marianne Fraser / Profimedia Images

Povestea dramatică a unei femei de 32 de ani: „Soțul meu s-a sinucis, iar apoi am aflat că mi-a fost infidel!”

Viața unei femei de 32 de ani s-a schimbat drastic în decurs de doar câteva luni, timp în care a trecut de la bucurie la agonie, întrucât a făcut o descoperire tulburătoare.

Marianne Fraser, o tânără de 32 de ani, din Spean Bridge, Scoția, a descoperit că soțul ei, Liam, în vârstă de 25 de ani, i-a fost infidel în timpul căsniciei. Ea a făcut descoperirea teribilă la scurt timp de la venirea pe lume a primului lor copil și după ce bărbatul s-a sinucis.

Marianne și Liam au devenit părinții unui băiețel în decembrie 2022. După ce au petrecut câteva zile în spital cu bebelușul născut prematur, ei s-au întors acasă și credeau că încep un capitol nou din viața lor. Din păcate, însă, bărbatul și-a pus capăt vieții chiar în ziua de Anul Nou.

"Days after I gave birth my husband took his life - I found out he was unfaithful"

Citește și: A aflat că logodnicul ei a înșelat-o înainte de nuntă, dar a continuat ziua cea mare fără el: „Nu am vrut să irosesc 35.000 de lire”

În urma tragediei, polițiștii au deschis o anchetă și i-au percheziționat telefonul lui Liam. Când i l-au returnat soției, aceasta a făcut o descoperire tulburătoare și, anume, faptul că acesta ducea o viață dublă de aproape doi ani.

Simt că totul a fost distrus. Am fost pur și simplu șocată. Este bizar să fii furioasă pe cineva care nu mai este în viață. Încă am lacune de memorie din cauza asta”, a mai spus femeia, potrivit Daily Mail.

După moartea tulburătoare a lui Liam, Marianne a fost internată în spital, pentru că era prea sleită de puteri.

Retrăind momentul în care a aflat că este însărcinată, Marianne a spus: „A fost foarte frumos să-i anunțăm pe ai noștri. Toți erau foarte entuziasmați. Surprinși, dar entuziasmați”, mai spus ea.

Soren a cântărit 2,72 kg la naștere și a venit pe lume cu cinci săptămâni mai devreme decât ar fi trebuit. Din acest motiv, el a fost externat abia în ziua de Crăciun.

"Days after I gave birth my husband took his life - I found out he was unfaithful"

„Îmi amintesc în ceață că toată lumea era acolo, în jurul lui. Toți erau îndrăgostiți și fericiți de venirea lui pe lume”, a mai dezvăluit ea spunând că nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze.

Citește și: Povestea unei femei care a fost înșelată de soț, dar a ales să nu-l părăsească: „Infidelitatea nu se întâmplă din senin!”

O săptămână mai târziu, viața lor s-a schimbat complet, căci Liam și-a pus capăt zilelor chiar în locuința lor.

Ulterior, când polițiștii i-au returnat telefonul soțului, ea a descoperit apeluri către un număr necunoscut, pe care le efectuase chiar și atunci când ea era în travaliu.

„A venit ca un șoc, mi se pare că a distrus totul. Aș fi preferat să-mi spună adevărul”, a mai declarat Marianne.

Femeia, care își crește singură copilul acum, spune că este hotărâtă să i se dedice complet și a rezervat chiar o vacanță în Asia de Sud-Est, pentru a se deconecta.

„Vreau să-i ofer lui Soren o viață incredibilă. Care este diferența dacă o fac în altă parte? Este fericit, sănătos și curios. Sunt norocoasă să-l am”, a mai spus femeia care s-a întors și la muzică și a scris o piesă nouă.

"Days after I gave birth my husband took his life - I found out he was unfaithful"

„Am știut că voi reveni la muzică și o voi folosi ca terapie”, a precizat tânăra care și-a lansat single-ul „Yes, let's talk” și care urmează să scoată un album nou în toamnă.

Etichete: femeie , infidelitate

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri