o femeie și-a retras fiicele de la școală pentru că o consideră închisoare
Actualitate

o femeie și-a retras fiicele de la școală pentru că o consideră închisoare / Credit foto: Captură video TikTok

O femeie și-a retras fiicele de la școală, deoarece o consideră „o închisoare”: „Au mai multe lucruri de învățat din afara clasei”

O femeie a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că cele două fiice ale ei nu mai urmează cursurile unei instituții de învățământ, pentru că este de părere că școala este o „închisoare”.

Cassyanne Clark, o femeie din Kent, a dezvăluit să-și retragă fiicele, pe Bug, de opt ani și pe Bunny, de nouă ani, de la școală, pentru că nu este de acord ca ele să-și petreacă timpul închise în clasă ori cu lecțiile predate.

Citește și: Cum arată o nuntă de miliardar. Focuri de artificii mai ceva ca de Revelion, ceremonie într-o vilă de lux din Italia, concert Lady Gaga

@cassyanneclark This might trigger some - but my reasons for pulling my daighters out of school #homeschooling #homeworkout #homeschoolmom #kids #children #reasonsforhomeschooling #trigger #fyp ♬ original sound - Cassyanne clark

„Chiar cred că școala este o închisoare. Un copil stă în clasă opt ore pe zi, i se spune în permanență să nu vorbească. I se spune să ridice mâna. I se spune că nu poate să meargă la toaletă. Își petrece doar o oră din zi la soare”, a spus femeia, într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

„Cred că un copil are mai multe lucruri de învățat din lumea exterioară decât dintr-o clasă, unde învață lucruri pe care nu le va mai folosi niciodată”, a mai adăugat ea.

Dezvăluind că obișnuiește să cheltuie între 400-500 de lire sterline pe lună pentru meditații pentru copii, femeia a mai precizat că fiicele ei își petrec acum timpul construindu-și amintiri. Mai exact, ele învață să gătească, iau lecții de înot, Cassyanne precizând că este de părere că aceste activități sunt mai benefice pentru ele.

Ea a mai precizat că deși nu are studii superioare a reușit să-și construiască niște afaceri minunate, ceea ce este extraordinar: „Fetele mele au văzut acest lucru la mine și la familia noastră. Am construit afaceri de succes fără să depind de cineva, ceea ce arată că poți să te descurci foarte bine și fără școală”.

Citește și: O femeie de 62 de ani, cu 17 nepoți, e căsătorită cu un tânăr de nici 25 de ani. Cei doi ar urma să devină părinți în 2023

Evident, mulți dintre utilizatorii de internet au reacționat, unii dintre ei fiind de partea ei: „Școlile sunt cel mai mare eșec. Nu pierd nimic copiii, sunt perfect de acord cu tine”, „Copiii mei au patru, respectiv cinci ani. I-am retras anul trecut și nu am privit înapo!”, „Este mult mai bine să învețe lucruri punctuale, de care au nevoie!”, „E mult mai bine pentru sănătatea psihică a copiilor”.

 

Etichete: femeie , scoala , fiice

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri