The Princess Of Asturias Picks Up Her Father'S Witness And Gears Farewell From Zaragoza At The Delivery Of Los Despachos, Spain - 03 Jul 2024
Actualitate

Regele Felipe, regina Letizia, prințesa Leonor. Zaragoza. Profimedia

Momente emoționante pentru prințesa Leonor și părinții ei. Tânăra, în uniformă militară, decorată la ceremonia de la Zaragoza

Regele Felipe și regina Letizia au participat la ceremonia de la Zaragoza, unde fiica lor, prințesa Leonor, a primit o distincție militară.

Cei doi părinți și-au privit cu mândrie și afecțiune fiica, viitoarea regină a Spaniei.

La evenimentul care a avut loc în nordul țării, regele Felipe a acordat noi embleme în cadrul Academiei Militare Generale.

Prințesa Leonor are mai puțin de un an de pregătire la academia din Zaragoza, unde și tatăl ei a fost student în perioada 1985-1988.

Regele i-a oferit fiicei sale mai mari, în vârstă de 18 ani, o insignă pe care i-a prins-o de uniformă, în timp ce ea l-a salutat oficial. Ulterior, Felipe a pus afectuos o mână pe umărul fiicei sale, înainte de a se așeza lângă ea.

Regina Letizia, îmbrăcată într-o rochie elegantă, albă, cu flori, a fost văzută, la rândul ei, îmbrățișându-și fericită fiica. 

Prințesa Leonor face în total trei ani de pregătire la Academia de la Zaragoza.

Prințesa Leonor e îndrăgită de poporul spaniol: "Nu are schelete în dulap". S-a concentrat pe studii și familie

Leonor beneficiază de o foarte bună imagine într-o ţară în care dezbaterea despre monarhie este permanentă.

„Ea nu este compromisă, nu are schelete în dulap” şi are un profil „normal”, centrat pe familia ei şi pe studiile ei, a subliniat anul trecut jurnalistul Jose Antonio Zarzalejos, fost redactor-şef al cotidienelor El Correo şi ABC şi autor al unei cărţi despre regele Felipe al VI-lea.

Prinţesa Leonor, care vorbeşte şi limbile franceză, engleză şi catalană şi învaţă totodată dialectul basc şi cel galician, a studiat într-o şcoală privată din Madrid, „Colegio Santa Maria de los Rosales”, înainte să plece la liceul-internat UWC Atlantic College din Ţara Galilor, unde şi-a obţinut diploma de bacalaureat.

Conform tradiţiei, ea a început în august 2023 un curs de pregătire militară la Academia Armatei de Infanterie, pe care îl va continua cu o instrucţie de un an în cadrul Forţelor Aeriene şi cu un alt an de pregătire în Marină.

Dacă va urma exemplul tatălui ei, ea va studia apoi la o universitate publică din Spania, înainte să se înscrie la o prestigioasă universitate din străinătate pentru a obţine un masterat în relaţii internaţionale. În cazul regelui Felipe al VI-lea, acea instituţie de studii superioare a fost Universitatea Georgetown din Washington.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri