Lottie Moss
Actualitate

Lottie Moss, sora lui Kate Moss / Getty Images

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie Moss, modelul în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital după ce a luat o supradoză de Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit de numeroase celebrități pentru a slăbi. „Mai degrabă aș muri decât să-l mai folosesc o dată!”, a spus ea.

Modelul a povestit că s-a confruntat cu niște convulsii după ce a ajuns la spital de urgență, în urma unei cure cu Ozempic pe care a urmat-o pentru două săptămâni și care i-a provocat o stare de rău teribilă.

Lottie Moss

Lottie, în vârstă de 26 de ani, a suferit o criză convulsivă în timpul unei vizite de urgență la spital, după ce a luat o doză mare de Ozempic.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Sora lui Kate Moss a vorbit recent despre întreaga experiență, întrucât și-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care aleg să folosească acest medicament pentru a slăbi rapid. „Am învățat lucruri pe care mi-aș fi dorit să le fi știut înainte să iau acest medicament”, a dezvăluit ea, referindu-se la doza pe care ar fi trebuit să o ia fără a-și pune în pericol sănătatea.

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, apariție irezistibilă într-un costum de baie. Tânăra de 23 de ani e în vacanță în Grecia

În vârstă de 26 de ani, tânăra și-a amintit de convulsiile pe care le-a avut și care au fost provocate de o deshidratare severă. De asemenea, ea a precizat că modul în care i se încleștau mâinile și fața a fost o experiență extrem de înfricoșătoare.

În urma vizitei la spital, Lottie a aflat că doza de Ozempic pe care și-o injecta în picior ar fi trebuit prescrisă unei persoane care cântărea cel puțin 100 de kilograme. Greutatea ei, era, evident, pe jumătate, ceea ce a justificat reacțiile adverse.

”În urmă cu câteva luni, nu eram mulțumită de greutatea mea și o prietenă mi-a zis că poate să-mi facă rost de Ozempic. Era ceva de pe piața neagră, de la un doctor, nu am mers într-un cabinet medical să-mi fie luată tensiunea, să mi se fi făcut niște analize, ca să știu ce am nevoie. La finalul zilei, este un medicament și este foarte periculos. Am luat o doză mare, potrivită pentru persoane care aveau 100 de kilograme. (...) Acesta este un avertisment pentru toți. Vă rog, nu-l luați, nu merită”, a spus sora lui Kate Moss, care a precizat că ajunsese la aproape 60 de kilograme când a început să ia acest medicament. După prima doză a ajuns la 57 de kilograme, iar la finalul celor două săptămâni cântărea doar 53 de kilograme.

Citește și: Colaborare surprinzătoare și poze de senzație! Kate Moss, noua imagine a brandului de lenjerie modelatoare a lui Kim Kardashian

„Aș prefera să mor decât să-l mai iau o dată. M-a făcut să mă simt atât de rău. Niciodată nu m-am simțit așa. Am vomitat, a fost ceva oribil. Pur și simplu am stat în pat două zile, m-am simțit extrem de rău”, a mai dezvăluit ea.

Lottie Moss este recunoscută pentru aparițiile seducătoare

Lottie, sora celebrului fotomodel Kate Moss, știe să se facă remarcată. Dacă sora ei mai mare a făcut legea pe podiumurile de modă, iată că și Lottie atrage toate privirile.

Citește și: Lottie Moss și noul ei iubit muzician, ipostaze tandre în miez de noapte. S-au sărutat pe stradă după o cină romantică

Blonda în vârstă de 26 de ani reușește să fie mereu în centrul atenției, întrucât de fiecare dată alege să poarte haine care mai de care mai provocatoare, ce-i lasă la vedere silueta perfectă.

Etichete: kate moss , lottie moss

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri