Actress Julia Roberts stumps for for Kamala Harris in Georgia
Actualitate

Smyrna, Georgia. Julia Roberts și Stacey Abrams. Profimedia

Julia Roberts, look plin de naturalețe, fără urmă de machiaj, la un marș pentru drepturile femeii în Georgia

Julia Roberts este una dintre cele mai puternice susținătoare de la Hollywood ale candidatei democrate Kamala Harris în cursa pentru președinția Statelor Unite. Actrița din „Pretty Woman” a fost prezentă zilele acestea la un marș pentru drepturile femeii, în Georgia natală. 

Câștigătoarea premiului Oscarului, în vârstă de 56 de ani, a urcat la tribună în comitatul Cherokee, unul extrem de conservator, și a vorbit despre libertatea de a alege, în particular despre dreptul la avort. Ei i s-a alăturat liderul Partidului Democrat din Georgia, Stacey Abrams.

Acest stat a reintrodus recent interdicția avorturilor după șase săptămâni de sarcină, la doi ani de la decizia Curții Supreme pe legea Roe V. Wade. Violul, incestul și sănătatea mamei sunt toate enumerate ca „excepții” de la această hotărâre controversată.

Roberts a spus că i-a luat 10 ore pentru a ajunge la evenimentul de miercuri, dar că ar face acest lucru din nou și din nou, pentru a inspira bărbații și femeile „curajoase”. Vedeta a explicat că părinții ei au fost „activiști” și au încurajat-o mereu să ia atitudine când e vorba de nedreptate. 

Julia Roberts, întrebată ce sfat i-ar da versiunii ei de 19 ani, dacă ar putea. Trucul de frumusețe pe care l-ar evita fără să ezite

„În mod clar, toți de aici simțim la fel [politic]”, a spus ea înainte de a-i încuraja pe colegii democrați să „vorbească cu toți oamenii” din viața lor, în ciuda diferențelor politice.

„Poate că ei nu înțeleg lucrurile așa cum le faci tu. Invită-i la o conversație. Asigură-te că sunt înregistrați pentru a vota - chiar dacă nu votează pentru persoana pe care crezi că ar trebui să o voteze”, a îndemnat Roberts, câștigând o rundă de aplauze din partea publicului, potrivit Fox 5.

„Cred în Georgia. Nu aș fi venit acasă dacă nu credeam că putem realiza lucruri cu adevărat frumoase care se vor extinde dincolo de granițele statului nostru. Sper doar ca toate femeile de aici, în seara aceasta, să vorbească cu toți bărbații care nu sunt acum prezenți. Și toți cei curajoși care vă aflați aici, în seara asta, vorbiți cu toți ceilalți oameni care nu sunt au venit la acest marș”.

De asemenea, Julia a mai transmis: „Haideți să începem! Ajunge cu lupta. Să trecem la unitate, la bucurie, la vindecare, să trecem la lucrurile bune pentru a începe să ne trăim viața la potențialul maxim pe care îl avem”.

Roberts a vorbit adesea despre politica ei liberală, susținându-i anterior pe democrații Barack Obama și Joe Biden. De asemenea, a fost profund implicată încă de la început în campania prezidențială a candidatei democrate Kamala Harris.

Julia Roberts a acceptat să dea voce memoriilor regretatei Lisa Marie Presley

Apariția Juliei Roberts vine după ce actrița americană a acceptat să dea voce memoriilor Lisei Marie Presley, în varianta audiobook a volumului „From Here To The Great Unknown”.

„Sunt atât de emoționat”, a mărturisit Roberts pentru People luna trecută. „Am fost atât de mișcată de incredibilele memorii ale Lisei Marie. A fost un adevărat privilegiu să dau voce vieții ei și apreciez profund faptul că Riley mi-a încredințat povestea mamei sale”, a continuat Julia.

Riley Keough a fost, de asemenea, foarte fericită să o aibă alături pe vedeta din „Notting Hill”: „Sunt atât de încântată să o am pe Julia parte din acest proiect, să fie vocea mamei mele. Nu mă puteam gândi la cineva mai potrivit care să mă ajute să împărtășesc lumii întregi povestea mamei .”

Etichete: julia roberts

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri