Jennifer Aniston, despre declarațiile lui Vance
Actualitate

Jennifer Aniston, despre declarațiile lui Vance / Profimedia Images

Jennifer Aniston, revoltată de comentariile controversate ale unui senator privind femeile care nu au copii: „Nu-mi vine să cred!”

Jennifer Aniston, actrița care a dezvăluit că a încercat să devină mamă ani la rând fără succes, s-a arătat revoltată de comentariile acide făcute de senatorul J.D. Vance, care ar putea deveni vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii. În 2021, el a susținut că femeile precum Kamala Harris, care nu au născut, sunt doamne cu pisici care au vieți mizerabile.

„Tot ce pot să spun este...Domnule Vance, mă rog ca fiica ta să fie suficient de norocoasă încât să poată să aibă copii într-o zi”, a scris Aniston, în vârstă de 55 de ani, care în urmă cu doi ani dezvăluit că nu poate avea copii.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Foto: Profimedia

„Sper că nu va fi nevoită să recurgă la FIV ca opțiune secundară. Pentru că dumneavoastră încercați să-i luați și asta”, a mai continuat actrița.

 

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre anii în care s-a chinuit să rămână însărcinată: ”Am făcut FIV, am băut ceaiuri chinezești!”

Declarațiile actriței vin după ce pe rețelele sociale a apărut un videoclip ce surprinde un interviu acordat de Vance lui Tucker Carlson, în 2021. În interviul respectiv, republicanul din Ohio, în vârstă de 39 de ani, a declarat că Statele Unite ale Americii sunt conduse de „femei fără copii, care au pisici și care sunt nefericite cu propriile vieți și alegerile pe care le-au făcut, astfel că vor să facă și restul țării nefericit.”

Ce declara Trump despre Vance, pe care l-a ales partener în cursa pentru Casa Albă

J.D. Vancea a fost ales de fostul preşedinte Donald Trump ca partener în cursa pentru Casa Albă, el declarând că a luat această decizie pentru că au „o chimie automată” şi că susţinerea lui Vance în cursa sa pentru Senatul din Ohio l-a ajutat să câştige în faţa unui „grup foarte dur”, potrivit CNN.

„Întotdeauna am avut o chimie bună. Iniţial, J.D. probabil că nu era pentru mine, dar nu mă cunoştea şi apoi, când am ajuns să ne cunoaştem, m-a plăcut poate mai mult decât m-a plăcut oricine. Mi-a luat apărarea şi a luptat la fel de mult ca şi mine. Aveam o chimie automată”, a declarat Trump pentru Fox News în primul interviu comun al său şi al lui Vance, potrivit  News.ro. 

Citește și: Cele 4 lucruri simple pe care le face Jennifer Aniston pentru a purta și la 54 de ani haine măsura XS: “Mă resimt când nu mă odihnesc”

Trump a sugerat că susţinerea lui Vance în cursa sa pentru Senatul din Ohio l-a ajutat pe acesta să câştige în faţa unui „grup foarte dur”.

El a menţionat, de asemenea, cartea de memorii a lui Vance, „Hillbilly Elegy”, şi a spus: „A scris o carte şi a fost vorba despre bărbaţii şi femeile care muncesc şi despre modul în care nu sunt trataţi corect şi a avut dreptate în această privinţă. Iar eu am înţeles asta poate mai bine decât oricine altcineva”. Vance a fost o voce cheie în mişcarea „Never Trump” în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016.

J.D. Vance, candidatul la funcţia de vicepreşedinte din partea Partidului Republican, a povestit cum a primit telefonul de la Donald Trump, care i-a cerut să-i fie partener în cursa pentru Casa Albă, în primul său interviu comun cu fostul preşedinte.

Jennifer Aniston a încercat să aibă copii

Într-un interviu acordat în 2022, Jennifer Aniston a dezvăluit că nu a reușit să rămână însărcinată nici după ce a încercat fertilizarea in vitro și că a fost nevoită ani de zile să suporte presiunea socială și întrebările referitoare la motivul pentru care nu a devenit niciodată mamă.

„Am tot încercat să rămân însărcinată”, a povestit actrița pentru revista Allure.

„A fost un drum dificil. Au fost ani întregi în care s-au făcut speculații în privinţa mea. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Și iată-mă, azi. Am pierdut acel tren".

Citește și: Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au atras toate privirile pe covorul roșu

Actriţa spunea, însă, că s-a împăcat cu ideea: „Nu am niciun regret. Sunt mândră de ridurile şi părul meu alb. Nu îmi mai pun problema: ce-ar fi fost dacă, ceea ce este eliberator”, a spus Aniston.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri