Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, plimbare cu metroul londonez. / Foto: Profimedia

Imagine nemaivăzută cu prințul William și Kate Middleton, dintr-o escapadă din 2023. Angajații unității de cazare: „Atât de prietenoși”

Kate Middleton și prințul William s-au bucurat, anul trecut, în luna aprilie, de o escapadă în Wales, unde au poposit la o pensiune care închiriază o cameră cu 850 de lire sterline pe noapte.

Totul a ieșit la iveală abia acum, când reprezentanții unității de cazare au făcut publică o fotografie în care apar prințul și prințesa de Wales, amândoi zâmbind în fața obiectivului.

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William. Ce părere au cei doi despre ideea de a fi încoronați rege și regină

În imaginea respectivă, Kate și William apar extrem de zâmbitorii și sunt îmbrăcați eleganți, prințesa de Wales purtând un costum deux-pieces, format din fustă și bluză, pe care l-a asortat cu palton și cizme. William, în schimb, a ales să poarte un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu un palton.

 

It's been 1 year since we welcomed William and Kate, the Prince and Princess of Wales, to Duffryn Mawr! We were...

Posted by Duffryn Mawr Country House on Saturday, April 27, 2024

De asemenea, aceștia apar alături de câțiva angajați ai unității de cazare, ei notând că William și Kate au fost „extrem de blânzi și de prietenoși”, adăugând că a fost o adevărată plăcere să-i aibă ca oaspeți.

Unitatea de cazare populară pentru vacanțe, care poate găzdui 16 persoane, servește și ca loc de desfășurare a nunților și se află la granița Parcului Național Brecon Beacons, unde Kate și William au călătorit pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a echipei de salvare din Munții Centrali Beacons. Potrivit Daily Mail, prețul pentru o noapte de cazare la pensiunea respectivă se ridică la 850 de lire sterline pe noapte, cu o ședere minimă de trei nopți. Aceasta oferă vedere panoramică spre munți.

„A trecut un an de când i-am întâmpinat pe William și pe Kate, prințul și prințesa de Wales. Am fost încântați să-i găzduim pentru o noapte atunci când au vizitat The Brecon Beacons. Atât de blânzi și prietenoși, a fost o plăcere să-i avem ca oaspeți”, au notat reprezentanții unității de cazare.

Cum se simte Kate la mai bine de două luni de când a început tratamentul de cancer

Potrivit unor informații apărute în presa internațională, Kate Middleton se simte mult mai bine de când a dezvăluit că suferă de cancer și a început un tratament.

Potrivit New York Post, timpul petrecut departe de lumina reflectoarelor a fost benefic pentru ea, iar chimioterapie preventivă pare să fi dat rezultate pentru ea. 

„A fost o mare ușurare că tolerează medicamentele și se simte mult mai bine”,  a declarat un prieten al familiei regale pentru Vanity Fair.

„Desigur, a fost o perioadă foarte dificilă și stresantă. Toată lumea s-a mobilizat în jurul ei — William, părinții ei, sora și fratele ei”, a mai dezvăluit sursa respectivă. 

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Kate Middleton a dezvăluit că are cancer. Oficiali: „Sunt impresionați de dragostea pe care i-au arătat-o!”

Kate Middleton, implicată într-un proiect inedit

Chiar dacă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, Kate Middleton nu se grăbește să revină la îndatoririle regale. Totuși, ea a lucrat de curând la un proiect inedit, dedicat familiilor tinere. 

Palatul Kensington a precizat că prințesa de Wales este forța care pune în mișcare un nou proiect care cere afacerilor să introducă practici de muncă mai prietenoase cu familiile, mai ales cu cele care au copii mici. În ciuda implicării ei în toate aspectele acestui raport, soția prințului William nu este gata să se întoarcă la angajamentele regale. 

Purtătorul de cuvânt al familiei de Wales a transmis: „Munca prințului și a prințesei este întotdeauna în desfășurare. Copilăria este un subiect de o prioritate uriașă pentru prințesă și, prin urmare, a fost ținută la curent cu activitățile grupului de lucru și a văzut raportul".

Citește și: Deși e sub tratament și nu mai iese deloc în public, Kate Middleton își continuă proiectele dragi. Când se întoarce oficial la muncă

Un consilier regal senior a adăugat: „Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului operativ. A fost ținută la curent de la înființarea sa, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar pe care și l-a luat de-a lungul vieții sale de serviciu public, că se va concentra pe acest lucru. Asta va continua când se va întoarce la muncă. Dar am fost foarte clari că are nevoie de spațiu și de intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă atunci când va primi unda verde de la medici".

Kate speră să primească sprijin din partea mai multor business-uri care să se alăture inițiativei ei. Noul raport în care s-a implicat este rezultatul a șase luni de cercetare asupra modului în care întreprinderile pot acorda prioritate copiilor în cea mai importantă etapă a vieții lor, între naștere și cinci ani.

 

 

 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri