The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Actualitate

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Ce s-a întâmplat după ce Kate Middleton a dezvăluit că are cancer. Oficiali: „Sunt impresionați de dragostea pe care i-au arătat-o!”

Kate Middleton, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, continuă procesul de recuperare după ce a fost diagnosticată cu cancer, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail. În plus, oficialii de la Palat au dezvăluit că au fost asaltați de zeci de mii de scrisori primite din toate colțurile lumii după ce soția prințului William a dezvăluit că suferă de cancer, toți membrii familiei regale fiind impresionați de simpatia arătată de oameni din toate colțurile lumii.

Chiar dacă posibilitatea ca prințesa de Wales să iasă în public alături de familie ar putea fi considerat un semn pozitiv privind recuperarea ei, oficialii de la Palatul Kensington au subliniat că aceasta are în continuare nevoie de timp pentru a se recupera. Totuși, ei au subliniat că prințesa de Wales și ceilalți membri ai familiei regale au fost au impresionați de dragostea și afecțiunea arătate prințesei, care își continuă tratamentul împotriva cancerului.

Kate Middleton

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William. Ce părere au cei doi despre ideea de a fi încoronați rege și regină

Toate scrisorile adresate membrilor familiei regale sunt gestionate de Poșta Curții. Într-o săptămână obișnuită, Palatul poate primi până la 1.000 de scrisori, dar acest număr a fost depășit semnificativ din luna martie, de când aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer.

Potrivit reprezentanților de la Palatul Kensington, oameni din toate colțurile lumii au trimis scrisori, cadouri și felicitări, în încercarea de a-i transmite prințesei gânduri bune în timpul procesului de recuperare după diagnosticul de cancer.

Kate Middleton, implicată într-un proiect inedit

Aceste dezvăluiri vin la o săptămână de când Palatul Kensington a precizat că prințesa de Wales este forța care pune în mișcare un nou proiect care cere afacerilor să introducă practici de muncă mai prietenoase cu familiile, mai ales cu cele care au copii mici. În ciuda implicării ei în toate aspectele acestui raport, soția prințului William nu este gata să se întoarcă la angajamentele regale. 

Purtătorul de cuvânt al familiei de Wales a transmis: „Munca prințului și a prințesei este întotdeauna în desfășurare. Copilăria este un subiect de o prioritate uriașă pentru prințesă și, prin urmare, a fost ținută la curent cu activitățile grupului de lucru și a văzut raportul".

Citește și: Deși e sub tratament și nu mai iese deloc în public, Kate Middleton își continuă proiectele dragi. Când se întoarce oficial la muncă

Un consilier regal senior a adăugat: „Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului operativ. A fost ținută la curent de la înființarea sa, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar pe care și l-a luat de-a lungul vieții sale de serviciu public, că se va concentra pe acest lucru. Asta va continua când se va întoarce la muncă. Dar am fost foarte clari că are nevoie de spațiu și de intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă atunci când va primi unda verde de la medici".

Kate speră să primească sprijin din partea mai multor business-uri care să se alăture inițiativei ei. Noul raport în care s-a implicat este rezultatul a șase luni de cercetare asupra modului în care întreprinderile pot acorda prioritate copiilor în cea mai importantă etapă a vieții lor, între naștere și cinci ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri