140724 HRH Prince William, Prince of Wales and FA president, and his son Prince George chat prior to the U
Actualitate

Prințul William, prințul George. Profimedia

Hobby-ul pe care prințesa Kate speră că fiul ei George nu-l va moșteni de la prințul William. „Sunt terifiată”

Prințesa Kate s-a declarat, de mai multe ori, „îngrozită” de faptul că fiul ei cel mare, George, ar putea moșteni pasiunea prințului William pentru motociclete, scrie Daily Mail.

Prințul William iubește motoarele și viteza, și nu de puține ori prințesa de Wales și-a făcut griji din această cauză.

Întrebată de un fan în urmă cu câțiva ani dacă soțul ei mai are motocicleta, Kate a recunoscut: „Încă o conduce. Întotdeauna sunt îngrozită când iese cu motocicleta, sunt terifiată. Sper să-l țin pe George departe de asta”, potrivit Daily Mail.

Val de reacții după ce Kate Middleton, care face chimioterapie preventivă, a bifat o apariție alături de William: „E atât de frumoasă!”

Cândva supranumit „Prințul Roților”, William a dezvoltat o pasiune puternică pentru motociclete încă de la o vârstă fragedă. El a trecut examenul în 2002, la doar 19 ani, spre disperarea lui Charles și a regretatei regine Elisabeta a II-a.

Regele se pare că a împărtășit aceleași preocupări ca și Kate cu mult înainte ca ea să și le exprime public. La un moment dat, Charles și-a trimis una dintre gărzile de corp să-i supravegheze fiul pe străzi.

Pentru William, abilitatea de a rămâne anonim sub o cască întunecată în timp ce se afla în călătorie pe o motocicletă a fost unul dintre lucrurile care l-au atras spre acest hobby.

El nu a împărtășit îngrijorarea tatălui ori a lui Catherine: „Să conduci o motocicletă poate fi periculos, dar la fel pot fi multe alte lucruri. Este un risc, dar atâta timp cât ai avut un antrenament suficient și complet, ar trebui să fie în regulă”, declara el în trecut.

Aceeași pasiune a avut-o și fratele său Harry, care la rândul lui și-a luat permisul de conducere în jurul vârstei de 23 de ani. 

În iulie 2023, William, tatăl a trei copii, a investit într-un scooter electric pentru a ajunge mai repede la proprietatea tatălui său de la Windsor.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri