Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia
Actualitate

Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia

Gestul adorabil făcut de prințul Louis în timp ce mama sa anunța că şi-a terminat chimioterapia. Puștiul a devenit din nou viral

Prințul Louis, cel mai mic dintre copiii prințesei Kate Middleton și ai prințului William, a devenit din nou viral pe internet datorită unui gest adorabil făcut în timpul unui moment profund emoționant. Kate Middleton a postat un videoclip personal în care își anunță fanii că și-a încheiat tratamentul cu chimioterapie, iar micul Louis a avut un cameo care a cucerit inimile publicului.

În videoclip, Kate, înconjurată de familia sa, a vorbit deschis despre bătălia ei cu cancerul și despre sprijinul primit din partea celor dragi. Alături de ea, în videoclip, apar soțul ei, prințul William, și cei trei copii ai lor: prințul George, prințesa Charlotte și puștiul plin de energie, prințul Louis. Înregistrarea surprinde momente intime din viața lor de familie, cum ar fi plimbări pe plajă și timp petrecut împreună în natură.

Citește și: Kate Middleton şi-a terminat chimioterapia. Prințesa de Wales, imagini nemaivăzute alături de copii și de William (VIDEO)

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Unul dintre cele mai emoționante momente ale videoclipului este acela în care prințul Louis apare alături de mama sa. Kate îl împinge pe Louis pe un leagăn, iar puștiul se aude chicotind. Videoclipul continuă cu o secvență în care întreaga familie este așezată pe o pătură, într-un peisaj idilic de câmpie, jucându-se și discutând. Prințul George face o scurtă apariție, întrebând curios: „Filmează?”, fiind imediat acompaniat de fratele său mai mic, care se apropie de obiectiv și spune cu o voce drăgălașă: „Bună! Ești aici?”. 

Kate Middleton a împărtășit în acest videoclip că experiența ei cu cancerul a fost o călătorie dificilă, dar a reușit să găsească putere și sprijin în familia sa. Ea a declarat că încheierea tratamentului de chimioterapie a fost un moment de mare ușurare și recunoștință.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi, ca familie”, a spus Kate. „A fost o călătorie care ne-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. Am învățat să apreciem lucrurile simple și să fim recunoscători pentru fiecare moment petrecut împreună.”

Kate a vorbit, de asemenea, despre cât de important a fost sprijinul celor apropiați în această perioadă dificilă. „William și copiii au fost sprijinul meu constant. Ne-am strâns și mai mult ca familie și am învățat să ne bucurăm de momentele mici care ne aduc fericire.”

Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia
Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia

Prințesa a recunoscut că, deși a încheiat chimioterapia, drumul către recuperare completă este încă lung și va continua să ia lucrurile pas cu pas. Cu toate acestea, ea și-a exprimat optimismul și dorința de a reveni la angajamentele publice cât mai curând posibil.

Citește și: Prințul Louis, dans viral la „Trooping the Colour”. Poznașul familiei a oferit din nou imagini delicioase, spre încântarea publicului

Anunțul emoționant al prințesei a venit în urma aparițiilor sale publice din timpul verii, inclusiv la evenimente importante precum Trooping the Colour și Wimbledon. Deși a trecut prin momente dificile, Kate a reușit să se prezinte cu grație și demnitate la aceste evenimente.

Videoclipul postat de Kate a fost rapid distribuit pe rețelele de socializare, iar gesturile adorabile ale copiilor ei, în special ale prințului Louis, au devenit virale. Fanii regali au fost încântați de naturalețea și sinceritatea cu care familia regală a ales să împărtășească acest moment intim, iar comentariile pline de afecțiune și sprijin au început să curgă.

„Louis este adorabil! Ce moment dulce!”, a scris un fan, în timp ce altcineva a adăugat: „Este atât de minunat să vedem această latură umană și vulnerabilă a familiei regale.”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri