Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Kate Middleton şi-a terminat chimioterapia. Prințesa de Wales, imagini nemaivăzute alături de copii și de William (VIDEO)

Catherine, prinţesa de Wales, anunţă într-un lung mesaj publicat luni pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie luni Kate Middleton în acest meaj publicat pe reţele de socializare.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, scrie ea.

În videoclipul făcut public, prințesa de Wales apare în imagini inedite, alături de copii și de prințul William, în timp ce se bucură de timp petrecut în natură. Aceștia râd, aleargă, se urcă peste baloți din baie și se rostogolesc pe nisip.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer şi că urma o chimioterapie preventivă.

Copiii și sănătatea, prioritățile lui Kate Middleton

printul louis, printul george si kate middleton

De la începutul lui 2024, de când a fost supusă unei operații abdominale și apoi a aflat că are cancer, prințesa de Wales se concentrează și pe sănătatea ei. Tocmai de aceea, de atunci nu a mai apărut în public decât la parada Trooping the Colour și la finala masculină de la Wimbledon. Vrea să ia totul încet, să se vindece și apoi să revină când este pregătită pe deplin. Sănătatea și recuperarea sunt mai importante decât vizibilitatea în fața publicului.

Vara aceasta, Kate, William și copiii au stat mai mult în zona rurală unde se pot distra și relaxa împreună fără ca nimeni să-i deranjeze. Timpul cu George, Charlotte și Louis, mai ales acum cât sunt încă mici, este "perla coroanei" pentru Kate. Ea și William îi cresc pe cei trei moștenitori ai lor diferit față de generațiile anterioare de copii de regi și prinți, oferindu-le și ocazia de a se simți și a crește ca alții de vârsta lor. Mare parte din asta vine din faptul că prințesa de Wales a fost crescută într-o normalitate și o simplitate care au făcut-o să nu piardă contactul cu realitatea.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri