Fiica transgender a lui Elon Musk
Actualitate

Fiica transgender a lui Elon Musk / Profimedia Images

Fiica transgender a lui Elon Musk, după declarațiile controversate făcute de tatăl ei: „Nu a fost prezent în viața mea!”

Fiica de 20 de ani a lui Elon Musk, Vivian Jenna Wilson, o femeie transgender, a rupt tăcerea după ce fondatorul Tesla a făcut declarații controversate despre ea, numind-o o „comunistă care crede că oricine este bogat este malefic”.

La scurt timp după ce Elon Musk a făcut declarații dure privind decizia lui Vivian de a deveni femeie, afirmând că ceea ce s-a întâmplat lui și familiei sale a fost „rău”, aceasta a rupt tăcerea.

Tesla boss Musk visits factory after attack

Citește și: Elon Musk, dezvăluiri despre relația cu Amber Heard. La ce truc apela fosta soție a lui Johnny Depp pentru a-l seduce

Wilson, care a ales să-și schimbe numele și sexul în 2022, la vârsta de 18 ani, a negat declarațiile făcute de Elon Musk, într-un interviu pentru NBC News, spunând că totul este „o minciună”.

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 5.20PM EST 22ND SEPT 2022 - PREMIUM EXCLUSIVE--Meet Vivian! Elon Musk's 18-Year-Old Daughter Is Seen for The First Time Since Transitioning And Dropping His Last Name As It's Claimed She Wants Nothing To Do With The World's Riches

„Cred că el își imagina că nu voi spune nimic și că voi lăsa totul așa”, a spus ea, continuând „Dar nu voi face asta, pentru că, dacă o să minți despre mine, cumva în mod flagrant, în fața unei audiențe de milioane de persoane, nu voi lăsa asta nepedepsit”, a mai declarat ea.

Wilson a precizat că și-a dezvăluit orientarea sexuală încă din clasa a opta, iar Elon Musk a știut „toate efectele secundare ale tratamentului pe care îl urma și care includea medicamente care blocau pubertatea și înlocuiau anumiți hormoni.

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

În ceea ce privește faptul că cei doi nu au mai vorbit de patru ani, aceasta a afirmat că el nu a fost prezent în viața ei: „A fost poate 10 la sută din timp”, a afirmat ea, continuând: „Și sunt generoasă. A avut custodie parțială, dar lipsea în permanență. Era pur și simplu ceva normal la acea vreme, cred că nici nu am realizat cât de neobișnuită era experiența”.

„Întreaga situație este complet inventată și există un motiv pentru asta: Nu știe cum când eram mică, pentru că pur și simplu nu era acolo, iar în puținul timp în care a fost prezent, am fost hărțuită neîncetat pentru feminitatea mea”, a scris ea ca parte a unui răspuns amplu.

Wilson este unul dintre cei șase copii ai lui Elon Musk, care a venit pe lume în timpul relației cu Justine Wilson, fosta sa soție. Fondatorul Space X are și trei copii cu celebra cântăreață Grimes și alți trei cu Shivon Zilis.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Ce declarații dure a făcut Elon Musk

Zilele trecute, Elon Musk a criticat decizia lui Wilson de a-și schimba numele și sexul, el afirmând că a fost mințit să semneze actele.

„Am fost, practic, păcălit să semnez documentele pentru băiatul meu, Xavier”, a spus el, folosind numele vechi al lui Vivian Jenna.

„S-a întâmplat înainte de a înțelege ce se întâmplă, era pe vremea covid-ului, așa că era multă confuzie. Și mi s-a spus că Xavier se poate sinucide”, a adăugat Musk.

”Este incredibil de malefic și sunt de acord ca oamenii care promovează acest lucru să meargă la închisoare. Am fost păcălit să fac asta. Mi s-a explicat că medicamentele care blochează pubertatea sunt, de fapt, pastile de sterilizare. Practic, mi-am pierdut fiul. Fiul mei, Xavier, este mort, ucis de virusul woke”, a mai declarat el.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri