Tallulah Willis/ Profimedia
Actualitate

Tallulah Willis/ Profimedia

Fiica lui Demi Moore, reală pe Instagram. Tallulah le-a arătat fanilor cum arăta în timp ce se lupta cu dermatilomania

Tallulah Willis, fiica de 30 de ani a celebrelor staruri de la Hollywood, Demi Moore și Bruce Willis, a impresionat din nou prin sinceritatea și curajul său pe rețelele de socializare. Duminică, Tallulah a împărtășit pe Instagram o fotografie din urmă cu trei ani, oferind fanilor o privire rară asupra luptei sale cu dermatilomania, o tulburare de provocare a excoriațiilor.

Imaginea surprinde o perioadă dificilă din viața sa, când fața îi era marcată de tăieturi și zgârieturi roșiatice, rezultate ale acestei afecțiuni.

„Poza e veche, dar vreau să vă anunț că excoriațiile există. Așă că, data viitoare când ai un blocaj și te vei trezi cu multitudinea de pete, doar oferă-ți puțin timp. Mulțumesc! Vă iubesc!”, a scris Tallulah în descrierea fotografiei publicată pe rețeaua de socializare. 

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Tallulah și Scout, fetele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, la magazin ca la plajă. Și-au arătat costumele de baie cu nonșalanță

Ea și-a încurajat urmăritorii să nu fie aspri cu ei înșiși în momentele de slăbiciune și să aibă încredere în proces. De asemenea, fiica lui Demi Moore a etichetat și o organizație dedicată sprijinirii celor care se confruntă cu această tulburare, oferind resurse utile și sprijin pentru cei care au nevoie.

Nu este prima dată când Tallulah vorbește deschis despre provocările sale. În 2021, ea a dezvăluit pentru prima dată diagnosticul său de dermatilomanie, arătându-le fanilor progresul pe care îl făcea în îngrijirea pielii. Ea a împărtășind imagini înainte și după, subliniind cât de mândră era de realizările sale.

Citește și: Cea mai mare bucurie a lui Bruce Willis, de când suferă de demență, este unica lui nepoțică: "Fața i se luminează când o vede"

Pe lângă lupta cu dermatilomania, Tallulah a vorbit recent și despre diagnosticarea sa cu autism, dezvăluind cât de mult i-a schimbat viața această descoperire. Ea și-a împărtășit experiențele cu fanii pe fondul luptei continue a tatălui ei cu demența, oferind mesaje puternice de încurajare și sprijin pentru toți cei care trec prin situații similare.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri