*EXCLUSIVE* Angelina Jolie 's 15-year-old son, Knox, towers over her while shopping at pet store in LA together
Divertisment

Angelina Jolie și fiul ei Knox, în Los Angeles. Profimedia

E mai înalt decât mama lui. Knox, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, combinația perfectă dintre cei doi actori celebri

Angelina Jolie și fiul ei Knox s-au bucurat de o ieșire împreună, în public. Cei doi au vizitat un magazin dedicat animalelor de companie, iar adolescentul de 15 ani și-a ajutat mama la cumpărături. Câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 49 de ani, și Knox au fost fotografiați în cartierul Los Feliz din Los Angeles.

Vedeta din „Maleficent” a arătat șic într-un top alb decoltat, combinat cu un sacou neagru și pantaloni de aceeași culoare, o ținută completată de ochelari de soare și pantofi cu toc. Knox, care a și-a depășit în înălțime mama, a îmbrăcat haine sport.

Anterior acestei apariții, sora geamănă a lui Knox, Vivienne, a furat lumina reflectoarelor la gala premiilor Tony 2024. Duo-ul mamă-fiică a produs „The Outsiders” care a câștigat patru trofee, inclusiv pe cel mai valoros, pentru cel mai bun musical.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet: „E grozavă, e atât de talentată”

Tatăl Angelinei, actorul Jon Voight, a fost impresionat de reușita fiicei și a nepoatei, ceea ce l-a determinat să facă un comentariu rar în care le-a lăudat pe cele două. 

„Sunt foarte mândru de Vivienne”, a declarat Voight, în vârstă de 85 de ani, pentru TMZ. „Sunt foarte mândru de Angie, pentru că ea încearcă cu adevărat să-i încurajeze pe fiecare dintre copiii ei să fie ceea ce își doresc cu adevărat”.

Laudele vin în contextul unei relații dificile între Voight și Jolie, care nu și-au vorbit ani de zile. S-au reconectat pentru scurt timp pe parcursul filmărilor pentru „Lara Croft: Tomb Raider” în 2001.

„Nu mai vorbim atât de mult”, a declarat vedeta din „Changeling”, pentru Vogue, în 2002, la scurt timp după ce a jucat în filmul Lara Croft.

Infidelitatea lui Voight în timpul căsătoriei acestuia cu mama lui Jolie, Marcheline Bertrand, și divorțul lor ulterior au fost factori cheie în înstrăinarea tatălui și a fiicei.

Voight a criticat-o recent pe Angelina pentru postările ei anti-Israel. Jolie este fost trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați. 

Angelina și Brad Pitt, care se luptă de ani de zile în instanță, au împreună trei copii biologici - Knox, Vivienne și Shiloh (18 ani) - și trei adoptați - Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani și Zahara, 19 ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri