verighete
Actualitate

O văduvă a purtat cu ea verigheta despre care credea că e a soțului ei. Ce a descoperit, însă, după un an. / Foto: Shutterstock

După ce soțul i-a murit, o femeie a purtat verigheta lui pe un lănțișor. După un an, a descoperit un detaliu pe inel: "M-a șocat"

O femeie care și-a pierdut soțul acum mai bine de un an a avut parte de un adevărat șoc când a făcut o descoperire legată de verigheta lui. Văduva a purtat inelul soțului, pe un lanț în jurul gâtului, vreme de un an până a aflat un lucru care a uimit-o.

Fran Bukrey a rămas fără soțul ei în martie 2023. Pentru a-l simți, însă, mereu aproape, i-a păstrat verigheta și a pus-o pe un lănțișor pe care-l avea mereu la gât. Însă, cu câteva zile înainte de data la care ar fi sărbătorit aniversarea nunții, Fran a făcut o descoperire care a dat-o peste cap.

Citește și: Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

Richard, partenerul femeii, fost profesor de fizică, a murit după o scurtă luptă cu boala. Fran și-a luat atunci un lănțișor și a strecurat pe el verigheta soțului. Într-o zi oarecare, în care era în curte, aceasta a simțit nevoia să scoată inelul și să se uite cu atenție la el, pentru a privi inscripția și a-și aminti de sentimentul simțit în momentul în care a pus bijuteria de aur pe degetul lui Richard, cu 58 de ani în urmă, la nunta lor. Atunci a realizat că ceva nu era în regulă.

"Data nu se potrivea. Data inscripționată se vedea clar și nu era data nunții noastre. Am realizat că nu era verigheta lui, ci a altcuiva. Am purtat-o cu mine vreme de un an, iar descoperirea m-a devastat. M-a șocat că ceva de genul acesta s-a putut întâmpla", a povestit ea pentru presa locală din Illinois, citată de People.

Citește și: O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

Hotărâtă să rezolve misterului, Fran a dus inelul la un magazin de bijuterii și a rugat un specialist să-l examineze cu o lupă. Bijutierul i-a confirmat că ce văzuse era corect și că ceea ce era scris pe verighetă erau inițialele și data nunții unui alt cuplu.

Femeia s-a gândit imediat la zilele stresante care au precedat moartea lui Richard. Cineva din spital i-a dat verigheta soțului ei, dar aceasta și-a amintit că o punguță cu bunurile lui s-a rătăcit. Atunci a contactat spitalul și morga, dar nu a reușit să găsească adevărata verighetă a partenerului ei. "Ar aduce înapoi o parte importantă din el și din istoria noastră împreună. Am fost căsătoriți 58 de ani. E o viață de om. Ar însemna mult", a spus văduva care nu-și pierde speranța că va recupera inelul soțului ei.

Citește și: De ce nu poartă prințul William verighetă. Puțini știu acest detaliu despre el

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri