Celebrity Sightings Paris Fashion Week Womenswear Spring Summer 2025
Actualitate

Harper Beckham, David Beckham, Cruz Beckham, Victoria Beckham. Paris. Profimedia

Cum nu se poate mai mândru de ea. David Beckham, de mână cu fiica lui prin Paris. Harper are 13 ani și este adorabilă

Victoria Beckham și-a lansat cea mai nouă colecție vestimentară, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, iar soțul ei, David Beckham, și copiii lor i-au fost alături într-un moment atât de special pentru ea. 

Fiica lor, Harper, a fost însă cea care a atras atenția tuturor. Puștoaica are 13 ani și moștenește frumusețea părinților săi, dar și pasiunea pentru modă a mamei sale. 

Adolescenta a purtat o rochie „baby pink” și sandale albe, la prezentarea pusă în scenă de fosta solistă de la Spice Girl .

David Beckham, Harper Beckham, Romeo Beckham, Cruz Beckham and Jackie Apostel
David Beckham, Harper Beckham, Romeo Beckham, Cruz Beckham. Profimedia

O zi mai târziu, David a apărut pe străzile din Paris împreună cu adorabila Harper, spre încântarea trecătorilor. În urma lor se aflau doi dintre frații lui Harper, Cruz și Romeo, dar și Victoria Beckham. 

Cel mai probabil, aceștia se îndreptau spre aeropor pentru a reveni în Anglia.

David Beckham, doar cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de 25 de ani, Victoria și David Beckham par la fel de îndrăgostiți ca la început, iar fostul fotbalist are numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor săi. Recent, el a făcut declarații inedite despre Victoria, despre care spune că „arată mereu bine” și, în plus, îl inspiră să încerce ținute noi.

„Întotdeauna mi-a oferit acea încredere și încă o face și acum, după 27 de ani”, a spus David. „Încă îmi dă acea dorința de a arăta bine și de a mă simți bine”.

Întrebat dacă el i-a influențat stilul soției sale, David a răspuns: „Nu sunt sigur. Îmi place să cred că da, dar îmi este teamă să nu spun ceva greșit. Sincer, ea arată întotdeauna bine. Arată mereu grozav. Așa că pentru mine e o treabă destul de ușoară!”, a spus el.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri