Prințesa Anne/ Profimedia
Actualitate

Prințesa Anne/ Profimedia

Ce mănâncă prințesa Anne în fiecare dimineață. Singura fiică a regretatei regine Elisabeta nu se abate de la rutina sa

Prințesa Anne, cunoscută pentru stilul său de viață disciplinat și fără agitație, și-a menținut o rutină strictă de dimineață de-a lungul anilor. Singura fiică a regretatei regine Elisabeta a II-a și a prințului Philip, Anne, în vârstă de 73 de ani, este foarte activă și se dedică atât îndatoririlor regale, cât și pasiunilor sale personale.

Diminețile prințesei Anne încep simplu, cu un bol de fructe. Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, Anne preferă bananele foarte coapte, aproape negre, deoarece acestea sunt mai ușor de digerat. De asemenea, fiica ei, Zara, a dezvăluit că prințesa Anne are adesea un kiwi cu ea, fie în buzunar, fie în geantă, pentru o gustare rapidă.

Citește și: Prinţesa Anne, cel mai harnic membru al familiei regale britanice. Fiica regretatului monarh ocupă prima poziție în clasament

O altă activitate matinală de care se bucură prințesa este strângerea de ouă proaspete de la găinile ei. Conform revistei The Lady, citată de HELLO!, Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence, duc un stil de viață relaxat la proprietatea lor Gatcombe, unde câinii și caii sunt prioritari. Plimbarea câinilor pe terenul proprietății face parte din rutina zilnică a prințesei, aceasta fiind o mândră proprietară de Bull Terriers englezi.

Prințesa Anne este cunoscută și pentru atitudinea sa practică și lipsită de pretenții, chiar și în timpul îndatoririlor regale oficiale. Anul acesta, ea a fost lăudată pentru că și-a purtat singură bagajele din avion la începutul unui turneu regal în Sri Lanka. De asemenea, Anne este recunoscută pentru curajul său: în 1974, ea a ținut piept unui răpitor, spunându-i că „nu există nicio șansă” să reușească să o forțeze să iasă din mașină.

Citește și: Temerea reginei Elisabeta a-II-a înainte de a muri. Dezvăluirile fiicei sale, prințesa Anne

Decizia de a nu acorda titluri regale copiilor săi, Zara și Peter, reflectă abordarea sa pragmatică. Anne a explicat că acest lucru le-a oferit o viață mai ușoară, fără dezavantajele asociate titlurilor regale.

Luna trecută, prințesa Anne a suferit o accidentare la cap după un incident cu un cal la proprietatea sa din Gatcombe Park, fiind internată în spital timp de cinci nopți. Cu toate acestea, s-a întors rapid la muncă, participând la Campionatele Naționale de Echitație pentru persoanele cu dizabilități (RDA) la Universitatea și Colegiul Hartpury din Gloucestershire. În stilul său obișnuit, și-a acoperit ochiul învinețit cu machiaj și a continuat să-și îndeplinească îndatoririle regale.

Prințesa Anne, o călăreață pasionată de-a lungul vieții, a câștigat numeroase medalii în cariera sa sportivă ecvestră, inclusiv titlul de Campioană Europeană în 1971. Ea a fost, de asemenea, primul membru al familiei regale britanice care a concurat la Jocurile Olimpice, participând la ediția din 1976 de la Montreal.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri