Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William / Profimedia Images

Adevărul despre ultima apariție a lui Kate Middleton. Un make-up artist i-a dezvăluit trucurile: „A părut calmă și relaxată!”

Kate Middleton, care a dezvăluit la sfârșitul lunii martie că urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer, a surprins pe toată lumea atunci când a apărut într-un videoclip alături de soțul ei, prințul William, în care îi felicită pe sportivii britanici care au participat la Jocurile Olimpice. Acum, un make-up artist a analizat imaginile și a vorbit despre look-up adoptat de prințesa de Wales.

Joy Adenuga, de profesie make-up artist, susține că prințesa de Wales a mizat pe un „look subtil, dar rafinat”, extrem de potrivit pentru rolul pe care îl are.

Imaginile cu prințesa de Wales, care a anunțat că suferă de o formă de cancer, au făcut furori pe rețelele sociale, mulți utilizatori de internet fiind impresionați de cât de bine arată.

Kate Middleton și prințul William

Joy Adenuga a explicat că aceasta a transmis „o atitudine relaxată și accesibilă” prin faptul că a optat pentru un „machiaj subtil, dar rafinat, iar șuvițele din păr i-au conferit, de asemenea, un plus de strălucire.

Vorbind cu jurnaliștii de la FEMAIL, expertul a spus că look-ul obținut de Kate emană un sentiment de „eleganță fără efort care se potrivește perfect rolului ei”.

„Din partea tuturor celor de acasă care v-am urmărit isprăvile, felicitări echipei britanice", a spus Kate Middleton în videoclipul în care apare alături de soțul ei, prințul William, care face și el declarații: „Felicitări pentru tot ceea ce aţi realizat. Sunteţi modelele noastre", a adăugat prinţul William.

Citește și: Socrul și nora, tot mai uniți. Regele Charles și Kate Middleton, împreună în lupta cu cancerul: "El a avut mereu respect pentru ea"

Joy a vorbit, de asemenea, despre schimbarea de look a lui Kate: „Părul ei pare ușor deschis, cu câteva șuvițe blonde, ce oferă un plus de strălucire”.

Le prince William, prince de Galles, et Catherine (Kate) Middleton, princesse de Galles, David Beckham félicitent les athlètes britanniques dans une vidéo, à l'issue les Jeux Olympiques de Paris2024 (JO)

„Deschiderea ușoară a culorii îi subliniază strălucirea naturală, conferindu-i un plus de luminozitate care îi completează cu succes aspectul natural”, a mai spus specialista, explicând, de asemenea, că machiajul natural îi subliniază frumusețea. 

„Folosirea unui fard de pleoape neutru și subtil, cu o notă de strălucire, atrage atenția asupra ochilor ei fără a-i copleși, în timp ce un strat ușor de blush adaugă un aspect sănătos obrajilor. Buzele ei sunt păstrate într-o nuanță rozalie și subtilă, care nu doar că echilibrează aspectul, dar întărește și o atitudine relaxată și accesibilă”, a mai continuat Joy, concluzionând: „Per ansamblu, acest look arată o prințesă încrezătoare, calmă și relaxată, chic fără prea mari eforturi”.

Citește și: Ce îi scria regele Charles unui prieten, la patru luni de la moartea prințesei Diana. Scrisoarea a fost făcută publică după 27 de ani

În videoclipul în care prințesa de Wales stă alături de William, soțul ei, mai apar și rapperul Snoop Dogg, fostul fotbalist David Beckham şi înotătoarea olimpică Rebecca Adlington.

Marea Britanie a câştigat un total de 65 de medalii, dintre care 14 de aur şi 22 de argint, potrivit News.ro.

De la anunţarea diagnosticului de cancer în acest an, Kate Middleton şi-a redus angajamentele regale. Prima sa apariţie publică a avut loc în 15 iunie, la evenimentul Trooping the Colour, care a celebrat ziua de naştere a regelui Charles al III-lea.

Citește și: Ținuta în care prințesa de Wales a cucerit fanii din SUA. Kate, imagini înduioșătoare ce au adus aminte de gesturile Dianei

La 14 iulie, Kate şi fiica sa Charlotte au participat la finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon. Ea a fost întâmpinată cu ovaţii din partea publicului.

La sfârşitul lunii martie, prinţesa în vârstă de 42 de ani a anunţat într-un videoclip că urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer. În iunie, ea a declarat că face "progrese bune" cu tratamentul său.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri