Jennifer Garner și John Miller au probleme în relația de cuplu
Actualitate

Jennifer Garner și John Miller au probleme în relația de cuplu / Profimedia Images

Adevărul despre tensiunile dintre Jennifer Garner și John Miller. Cei doi nu s-au despărțit, dar au probleme: „Nu vrea să o împartă!”

Au ieșit la iveală noi detalii despre neînțelegerile dintre Jennifer Garner și partenerul ei, John Miller. Deși s-a spus că cei doi s-au despărțit, surse apropiate cuplului dezvăluie că cei doi sunt împreună, dar, într-adevăr au întâmpinat niște probleme și lucrează pentru a și le rezolva.

În ultimele luni, Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, a fost surprinsă în repetate rânduri alături de fostul soț, care se confrunta cu probleme în căsnicia cu Jennifer Lopez, care a și depus actele de divorț de curând.

Jennifer Garner și John Miller
Jennifer Garner și John Miller/ Profimedia

Dorința lui Garner de a veni în sprijinul fostului soț, alături de care are și trei copii, pare să-l fi iritat pe John Miller, care nu și-a dorit să o „împartă” pe actriță.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Dezvăluiri despre divorțul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez: „Nu i-a dat niciun semn că vrea să continue căsnicia!”

„Lui John nu îi place să o împartă pe Jen, iar în ultimul timp s-a întâmplat asta”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, care a precizat că ea a adoptat un rol de terapeut de cuplu pentru Affleck și Lopez, în încercarea de a-i ajuta să nu ajungă la divorț. Alți apropiați se tem, însă, că ea a fost forțată de împrejurări să adopte rolul de mediator.

Sursa respectivă a adăugat că CEO-ul grupului Cali nu se teme că între cei doi se va forma o conexiune romantică, dar pur și simplu întâmpină greutăți în a înțelege energia pe care o depune actrița pentru a-l ajuta pe fostul soț.

„Și-ar fi dorit să nu se întâmple toate astea, înțelege că sunt o familie, că au copii împreună, dar faptul că ea este atât de implicată îl afectează”, a mai dezvăluit sursa respectivă, adăugând: „Lui John nu-i este teama că ei s-ar putea împăca, dar a fost greu să accepte sprijinul pe care i l-a acordat Jen lui Ben după despărțirea de Lopez”.

Jennifer Garner, alătuir de copii.jpg

Citește și: Prietenii lui Jennifer Lopez, obosiți de „haosul” din viața ei amoroasă. Ce ar fi sfătuit-o când au aflat de divorțul de Affleck

Totodată, sursa respectivă a declarat că John așteaptă să se termine divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Lopez, pentru a încerca să-și repare relația cu Garner: „Amândoi își doresc să ajungă într-un loc mai bun, dar este nevoie de puțin timp și de puțin efort”.

Apropiatul respectiv a subliniat că cei doi „nu s-au despărțit”, adăugând că „prietenii lor cred că vor rămâne împreună mult timp. Sunt foarte discreți.”

Ba mai mult, se pare că răbdarea lui Miller din ultimele luni i-a întărit lui Garner sentimentele privind această relație.

Jennifer Garner s-a simțit ca "un pion"

Ben Affleck și Jennifer Garner au trei copii împreună. Ei sunt motivul pentru care cele două staruri de la Hollywood au rămas apropiate și după divorț. Au legat o relație de prietenie, iar în prezent lucrurile între ei sunt mai bune ca oricând. Nu același lucru se poate spune despre Ben și J.Lo. Solista a depus actele de divorț chiar în ziua în care s-au împlinit doi ani de la nuntă.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Greșeala uriașă făcută de artistă, care a dus la destrămarea mariajului

Conform unor surse citate de Daily Mail, Jennifer Garner s-ar fi simțit folosită ca un pion în timpul rupturii dintre Affleck și Lopez. Prietenii ei spun că aceasta a fost pusă la mijloc fără a avea neapărat o legătură cu situația celor două părți.

Jennifer Garner ar fi jucat rolul de consilier marital pentru Ben și J.Lo, în lunile premergătoare divorțului. Surse apropiate actriței din "Elektra" spun că s-a simțit forțată să devină mediator pentru a ajuta cuplul să-și rezolve problemele într-un fel în care să nu-l destabilizeze pe Ben și să-l facă să cadă din nou în patima alcoolului.

"Jen se simte ca un pion folosit în încercarea lui J.Lo de a-și repara căsnicia. Crede că nu a fost intenționat, dar când a aflat că mariajul fostului ei soț nu mai are sorți de izbândă, singura ei preocupare a fost bunăstarea și sobrietatea lui Ben. A fost pusă la mijloc și, indiferent de cum privești lucrurile, o fostă soție nu ar trebui să facă pe mediatorul într-un divorț de actuala soție. Mai ales când aceasta din urmă este o mare iubire cu care Garner a fost comparată de-a lungul propriului ei mariaj. E bucuroasă că Ben e acum fericit", a spus sursa citată de publicația britanică.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au intentat divorţ, după doi ani de căsnicie. Potrivit revistei Variety, Lopez a depus marţi cererea la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este menţionată ca fiind 26 aprilie.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii. Lopez, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia la 20 august 2022 - exact acum doi ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Citește și: Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi trăiau separat. Cei doi şi-au vândut casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me ... Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”.

Turneul urma să fie primul după cinci ani, după primul său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me ... Now”.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri