Transformarea unei tinere care a vrut să arate ca o păpușă Barbie
Actualitate

Transformarea unei tinere care a vrut să arate ca o păpușă Barbie / Profimedia Images

A plătit mii de lire sterline ca să semene cu o păpușă Barbie, iar acum e criticată dur: „Mi se spune că arăt ca un clovn”

O tânără în vârstă de 29 de ani, care a cheltuit mii de lire sterline ca să arate precum o păpușă Barbie, este criticată pe rețelele sociale, mulți utilizatori de internet spunându-i că arată „ca un clovn”.

Jade Lyne are 29 de ani, trăiește în Bristol, Anglia, iar în urmă cu mai bine de un deceniu, pe când avea doar 18 ani, s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni pentru a-și mări sânii, ajungând de la cupa A la GG. A plătit 8.000 de lire sterline pe această intervenție, iar ulterior alte câteva sute pentru fillere pentru a-și mări buzele.

'I'm the UK's real life Barbie and love the colour pink – trolls call me a CLOWN but I think I look 10 years younger'

Tânăra, care este cunoscută pe rețelele sociale drept Barbie Jada online, a adunat o comunitate care se ridică la peste 11.000 de utilizatori pe Instagram, însă mulți dintre aceștia o critică dur. Totuși, tânăra susține că toate acele comentarii negative nu-i afectează starea de spirit.

'I'm the UK's real life Barbie and love the colour pink – trolls call me a CLOWN but I think I look 10 years younger'

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: "Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani"

„Nu răspund în fața acelor comentarii negative, nu mă deranjează. Sunt fericită cu cine sunt, de felul în care arăt și de personalitatea mea”, a spus ea, potrivit Daily Star.

'I'm the UK's real life Barbie and love the colour pink – trolls call me a CLOWN but I think I look 10 years younger'

Jade a subliniat, de asemenea, că a început să caute modalități non invazive prin care să-și mențină aspectul fizic „Barbie” și, anume, prin machiaj, prin adoptarea unui stil de viață mai sănătos și îngrijire a pielii.

De exemplu, ea a renunțat la peruci și acum își vopsește singură părul. A ales, de asemenea, și să-și stilizeze sprâncenele într-un mod inedit, astfel încât să dea impresia că și-a făcut un „mini lifting facial”.

„Am petrecut ore întregi ca să găsesc produsele care mă ajută să arăt bine. Simt că arăt mai bine ca niciodată, ba chiar mai bine de când aveam 19 ani, ca să fiu sinceră”, a spus ea.

„În trecut, oamenii obișnuiau să-mi spună că arăt ca un clovn sau că am 50 de ani, că sunt hidoasă. Sunt comentarii oribile, însă nu mă afectează. Printre ele sunt și mesaje simpatice, care mă binedispun”, a mai spus tânăra.

Citește și: Ea este Kim Kardashian de Ucraina. Tânăra de 27 de ani a trecut prin multe intervenții estetice pentru a arăta ca vedeta americană

De asemenea, ea susține că este de părere că reușește să arate atât de bine grație culorii roz, pe care o iubește enorm: „Totul trebuie să fie în această nuanță: unghii, piercinguri, haine!”

 

 

Etichete: tanara , barbye , păpușă

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri