Prajitura Brownie este una dintre deliciile dupa care suntem cu totii topiti. Iar daca retetele complicate si modurile de preparare simandicoase te impiedicau sa o prepari mai des, poti uita de ele. Acest desert se poate realiza usor, in maxim 20 de minute, cu ajutorul unui blender. Afla reteta simpla de Brownie din randurile urmatoare:
Ingrediente prajitura Brownie la blender:
- 1 banana;
- 2 oua;
- 30g de cacao;
- 40 ml ulei de cocos;
- 40 ml miere sau sirop de artar;
- 90g rulouri de ovaz;
- jumatate de lingurita de sare;
- 1 lingurita praf de copt;
- nuci tocate.
Pentru glazura prajiturii Brownie ai nevoie de:
- 2 linguri ulei de cocos topit;
- 2 linguri pudra de cacao;
- 1 lingura de miere sau sirop de artar;
- fulgi de sare de mare.
Mod de preparare prajitura Brownie la blender:
Preincalzeste cuptorul la 170 de grade, apoi pune toate ingredientele (mai putin nucile) in blender si mixeaza pana continutul ajunge sa aiba un aspect catifelat.
Intr-o tava patrata, in care ai pus hartie de copt, toarta amestecul si presara nucile peste. Lasa la cuptor pret de 10-12 minute, pana cand suprafata devine ferma la atingere.
Cat timp prajitura se afla in cuptor, preparam glazura. Amesteca uleiul de cocos, pudra de cacao si mierea/siropul de artar. Presara peste prajitura, dupa care se pudreaza cu fulgi de sare de mare.