O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui/ Shutterstock
Relatii

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui/ Shutterstock

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie a decis să-și încheie relația cu iubitul ei după ce a descoperit un obiect suspect sub patul lor comun. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a găsit un articol de lenjerie intimă necunoscut în timp ce făcea curățenie, iar explicațiile partenerului ei nu au înduplecat-o.

Într-o postare pe Reddit, femeia a povestit că a găsit un sutien sub pat și că nu își amintește că l-ar fi cumpărat ea. Deși inițial a suspectat că iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, ar putea să o înșele, nu era sigură de acest lucru deoarece părea totuși să i se potrivească.

Citește și: Povestea unei femei care a fost înșelată de soț, dar a ales să nu-l părăsească: „Infidelitatea nu se întâmplă din senin!”

Suntem atât de obișnuiți cu Viața pe Pământ, încât uităm cât de uimitoare este planeta noastră. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 21:00!

„Am găsit un sutien sub patul nostru, iar eu nu-l recunosc ca fiind al meu. Se pare că mi-ar putea veni, dar nu-mi amintesc să-l fi cumpărat vreodată și nici nu este chiar stilul meu”, a scris femeia.

Există totuși o altă explicație posibilă pentru prezența sutienului. Recent, un prieten al partenerului său a stat la ei acasă cât timp erau plecați, iar iubita acestuia a rămas și ea pentru o perioadă. Sutienul ar putea fi al acestei femei, dar pentru a confirma acest lucru, femeia ar trebui să îl întrebe pe iubitul ei.

Citește și: Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: "A fost ca un pumn în stomac"

„Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”, a mai spus ea.

Povestea a stârnit numeroase discuții online, utilizatorii împărtășind experiențe similare și oferind sfaturi despre cum să gestioneze situația. Femeia a decis în cele din urmă să își încheie relația, neputând trece peste suspiciuni și lipsa de explicații clare din partea iubitului său.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri