Horoscop

Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 17- 23 decembrie 2018.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Partenerul tau se asteapta sa ii citesti gandurile? Fii atenta la detalii si surprinde-l.
Bani - La finalul saptamanii vei avea o surpriza. Este posibil sa primesti o suma de bani pe care o credeai pierduta.
Munca - Esecurile celorlalti au rezonat dintotdeauna in propriile actiuni si ajungi sa te complaci in aceasta situatie. Saptamana aceasta iti ofera noi oportunitati pe care iti vei dori sa le fructifici.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai nevoie de intimitate, iar retragerea ti-ar putea afecta viata sentimentala. Vorbeste cu partenerul tau, comunicarea ajuta intotdeauna.
Bani - Din punct de vedere financiar, este posibil sa intampini probleme.
Munca - Totul va merge conform planului, nu vor exista situatii noi care sa te scoata din zona de confort.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Stii ce iti doresti si te-ai saturat de jocuri. Configuratia astrala te poate pune in situatia sa alegi intre totul sau nimic.
Bani - E o saptamana in care poate nu ar trebui sa bagi mana adanc in buzunare. Nu uita ca pe langa cadourile pentru cei dragi, va trebui sa umpli masa de Craciun.
Munca - Conflictele vor aparea la tot pasul, depinde doar de tine daca te vei putea tempera. Nu-i lasa pe ceilalti sa isi proiecteze asupra ta neajusurile.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Vei analiza o decizie pe care ai luat-o in ultimul an. Este posibil sa nu iti mai doresti acelasi lucru in plan sentimental.
Bani - Vrei sa evadezi din rutina zilnica, dar situatia financiara nu iti permite. Incearca sa te indrepti catre activitati mai putin costisitoare, dar cu acelasi efect.
Munca - Nu te poti concentra sub nicio forma. Esti cu gandul la vacanta si abia astepti sarbatorile ca sa te poti relaxa.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Armonia in relatia de cuplu va fi zguduita de un eveniment neasteptat. Nu lasa lucrurile din exterior sa te afecteze.
Bani - Vei fi nevoita sa faci mai multe drumuri, care vor costa. Nu te speria daca veniturile tale vor fi afectate de asta, un prieten ti-ar putea veni in ajutor.
Munca - Programul din zilele urmatoare este extrem de incarcat, iar tensiunile vor atinge cote maxime la birou. Lasa-te cuprinsa de spiritul sarbatorilor si ignora rautatile.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Te incapatanezi sa ramai in viata unei persoane care nu iti va face bine din punct de vedere emotional.
Bani - Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa iti revii.
Munca - Trebuie sa te organizezi si sa iti pui propria persoana pe primul loc. Asta te va ajuta sa fii impacata cu propriul univers interior.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Urmeaza o saptamana cu schimbari semnificative. Tot ce vei trai din punct de vedere sentimental va fi intens, iar armonia se va intoarce in viata ta.
Bani - Situatia financiara se va imbunatati considerabil. Totusi, recomandat este sa cantaresti fiecare decizie care implica cheltuieli.
Munca - Finalizezi un proiect de suflet si este posibil sa fii pe lista scurta pentru o functie mai inalta.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Tanjesti dupa un posibil partener care va fi greu de atras in mrejele tale. Daca nu simti ca atractia este reciproca, poate ar trebui sa te retragi.
Bani - O prima binemeritata iti va rotunji considerabil veniturile.
Munca - Detii controlul si esti foarte sigura pe tine. Stii ca nu ai cum sa dai gres si ca vei atinge obiectivele pe care ti le-ai propus.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Ai atatea multe lucruri de reprosat, dar continui sa le tii pentru tine fiindca vrei sa eviti un conflict. E asta cea mai buna hotarare? Nu uita ca partenerul nu iti poate citi gandurile.
Bani - O investitie facuta recent ti-ar putea strica planurile viitoare.
Munca - Iti este teama sa iei unele decizii si tinzi sa fii foarte agresiva daca te simti presata.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - In urmatoarea perioada simti ca legatura dintre voi se naruie. Incercand sa pui lucrurile sa mearga, este posibil sa fii considerata prea obositoare pentru partener.
Bani - Finantele nu vor fi o problema. O prima binemeritata iti va asigura linistea financiara pana la urmatorul salariu.
Munca - Te axezi pe intuitie, mai ales cand trebuie sa iei decizii rapid.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Iti indrepti atentia catre trecut si este posibil sa iti dai seama ca nu ai depasit unele experiente care te-au traumatizat.
Bani - Tinzi sa te refugiezi in cumparaturi in incercarea de a-ti depasi frustrarile. In aceasta perioada nu este o idee buna. Ia in calcul ca pot aparea cheltuieli neprevazute.
Munca - Este important sa ramai focusata si implicata in ceea faci.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Iei foarte in serios expresia "fa ce simti". In urmatoarea perioada toate deciziile pe care le iei sunt dictate de ceea ce simti.
Bani - Urmeaza cateva saptamani in care ar trebui sa te limitezi la a cumpara doar lucrurile de care ai nevoie.
Munca - Nu este chiar cea mai buna perioada a ta. Dupa un semestru in care te-ai refugiezi in munca, resimti oboseala.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri