Miley Cyrus/ Profimedia
Frumusete

Miley Cyrus/ Profimedia

Val de reacții după ce o femeie a încercat dieta draconică pe care a ținut-o Miley Cyrus: „Pare o tortură”

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a împărtășit experiența sa cu o dietă, pe care susține că a ținut-o și cântăreața americană Miley Cyrus. În ciuda popularității videoclipului său, mulți spectatori au criticat dieta, spunând că „pare o tortură”.

Cecilia Fondacci, cunoscută pentru faptul că încearcă dietele vedetelor, a postat recent un videoclip în care descrie mesele pe care le consumă, inspirate de regimul alimentar al lui Miley Cyrus. Deși videoclipul a strâns sute de aprecieri și a devenit viral, reacțiile au fost în mare parte negative.

Citește și: Val de reacții pe rețelele sociale după apariția actriței Joan Collins la gala Emmy: 90 de ani! Ce fel de dietă pentru vampiri urmează?

„Acea cină pare atât de deprimantă”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a recunoscut: „Aș muri de foame”. Un alt comentator a adăugat: „Aș prefera să fiu o vacă grasă, mulțumesc”, iar cineva a concluzionat: „Aș prefera să fiu gras și fericit, asta pare mizerabil”.

Un alt utilizator de TikTok a întrebat dacă există „suficiente proteine” în această dietă, iar altcineva a susținut că „pare o tortură”.

Miley Cyrus a vorbit deschis despre dieta sa în trecut, respingând speculațiile conform cărora ar fi anorexică. În aprilie 2012, ea a scris pe contul său de Twitter: „Pentru toți cei care mă numesc anorexică, am o alergie la gluten și la lactoză. Nu este vorba despre greutate, ci despre sănătate. Oricum, glutenul nu e bun!”. Ea a adăugat: „Toată lumea ar trebui să încerce să renunțe la gluten timp de o săptămână. Schimbarea pielii, a sănătății fizice și mentale este uimitoare! Nu vei mai consuma niciodată gluten după asta!”.

Citește și: Ce mănâncă Pamela Anderson ca să se mențină în formă la 56 de ani. Actrița din „Baywatch” a dezvăluit ce dietă urmează

Intoleranța la gluten poate fi un simptom al bolii celiace și implică evitarea alimentelor din grâu, cum ar fi pâinea, biscuiții, brioșele, pastele, pizza, prăjiturile și plăcintele. Pe lângă Miley Cyrus, Kourtney Kardashian și Jessica Alba sunt două dintre celebritățile care urmează diete fără gluten.

Etichete: dieta , silueta , miley cyrus

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri