Shania Twain/ Profimedia
Frumusete

Shania Twain/ Profimedia

Trucul la care apelează Shania Twain pentru a arăta mai tânără. La 58 de ani, artista se mândrește cu o siluetă de invidiat

Shania Twain, renumita cântăreață country, a dezvăluit recent care este secretul pentru a-și menține un aspect tineresc și o siluetă de invidiat la vârsta de 58 de ani. Artista a mărturisit că recurge la un obicei alimentar neobișnuit: își amestecă mâncarea și o consumă sub formă de lichid. Acest truc, care face parte din rutina ei înainte de spectacole, îi permite să evite balonarea și să se simtă ușoară pe scenă.

Shania a explicat pentru publicația The Sun că își bea mâncarea toată ziua până după spectacol: „Îmi beau mâncarea, așa că îmi amestec alimentele. Consum mult spanac și multe afine”, a spus artista, care și-a uimit fanii cu apariția la festivalul de la Glastonbury din această vară, unde a demonstrat că trucul său alimentar dă roade.

Citește și: Shania Twain, în body și dres de plasă, pe scenă, la 58 de ani. Show electrizant la câteva zile de la Festivalul Glastonbury

Cu toate acestea, nutriționiștii avertizează că dieta lichidă pe care Shania o urmează poate să nu fie cea mai sănătoasă pe termen lung. Rania Batayneh, nutriționist, a declarat pentru The US Sun că această metodă poate duce la lipsuri de nutrienți esențiali, în special proteine, și poate avea efecte negative asupra densității osoase, masei musculare și nivelului de colesterol.

„Shania ar trebui să se asigure că consumă suficiente proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase, precum și vitamine și minerale", a subliniat expertul, potrivit The Mirror

Pe lângă dieta sa neobișnuită, Shania Twain urmează și un ritual de îngrijire a pielii acasă. Ea a împărtășit pentru Harper's Bazaar că își curăță fața cu un amestec de ulei de măsline și zahăr pentru a-și îndepărta machiajul și a curăța porii.

Citește și: În ce relații se află azi Shania Twain cu fostul său soț, bărbatul care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei

„Pun doar câteva picături de ulei de măsline și foarte puțin zahăr în palmă, apoi îl amestec. Îmi frec ușor fața cu acesta, iar pielea mea se simte minunat, chiar și fără cremă hidratantă”, a explicat artista. 

Cu toate acestea, dermatologii avertizează că folosirea zahărului pe față poate fi prea abrazivă, în special în zona delicată a ochilor, și poate provoca micro-traume. Dr. Stephen Humble, directorul medical al Clinicii Hedox, a declarat pentru Hello!: „Textura abrazivă a zahărului poate irita pielea sensibilă și poate provoca micro-traumă. În plus, uleiul de măsline poate înfunda porii și agrava acneea.”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri