Vogue World: London 2023 - Arrivals
Frumusete

Kate Winslet. Getty Images

Kate Winslet a spus nu standardelor de frumusețe de la Hollywood. „E viața mea cea care mi se vede pe față, iar asta contează”

Kate Winslet a ocolit cu mândrie standardele de frumusețe de la Hollywood, a evitat Botoxul și intervențiile estetice, preferând trucurile de machiaj și înotul în ape cât mai reci. Actrița din „Titanic”, care la anul va împlini 50 de ani, a făcut dezvăluiri despre abordarea ei „britanică” în ceea ce privește înaintarea în vârstă.

Într-un interviu acordat Harper's Bazaar, ea a explicat că nu o deranjează dacă nu arată perfect pe ecrane: „Sunt mândră de asta pentru că este viața mea cea care mi se vede pe față și asta contează. Nu mi-ar trece prin minte să ascund așa ceva”.

Kate și-a exprimat „încrederea că femeile se acceptă mult mai mult pe sine astăzi”.

Femei celebre care au ales să îmbătrânească natural. Dive care susțin că nu au intervenții estetice

Cum se îngrijește Kate Winslet

Vedeta britanică a spus nu intevențiilor estetice declarând că acestea „sunt împotriva principiilor mele morale, a modului în care părinții mei m-au crescut și a ceea ce consider eu a fi frumusețe naturală”.

În schimb, a adoptat o abordare din interior spre exterior, concentrându-se pe ceea ce ajunge în corpul ei, mai ales înainte de aparițiile publice.

„Somnul și sănătatea joacă un rol important în a avea un chip proaspăt. Dacă sunt prea obosită sau stresată, nicio cantitate de machiaj și nicio coafură nu va putea ascunde asta", a spus ea.

Kate urmează o dietă echilibrată, împărțind sarcinile din bucătărie cu soțul ei vegan, Ned Abel Smith, dar a explicat că renunță la deliciile preferate în zilele dinaintea unui covor roșu.

„Încerc să am grijă de mine în cele câteva zile care preced acel moment. Nimic luxos. Sfatul meu de top ar fi: Apă, apă, apă. Mențineți corpul hidratat și pielea va fi fericită”. De asemenea, ea stă departe de sare și alcool și alege smoothies verzi înainte de un eveniment important.

Ca răsfăț preferă vinul, dar pe măsură ce a înaintat în vârstă a observat că o dietă bogată și prea mult alcool o ajung din urmă.

„Când eram mai tânără, puteam scăpa mai ușor. Dar astăzi fac tot posibilul să-mi hrănesc pielea din interior spre exterior – mâncare bună”, a sfătuit ea. „Nu mai mănânc carne. Beau multă apă în fiecare zi. Și îmi iau suplimentele - când îmi amintesc, recunosc!”.

Rujul roșu este preferatul ei. De ce evită machiajul greoi în jurul ochilor

Kate a adus în discuție și machiajul, mai ales sfaturile primite de la colaboratorea ei de multă vreme, Lisa Eldridge. Pe covorul roșu, Winslet optează pentru un ruj roșu îndrăzneț, însă nu-i place un machiaj „prea greu și prea mult în jurul ochilor, unde acesta se poate aduna și poate face o persoană să pară mai în vârstă”.

Cât despre sport, s-a îndrăgostit în pandemie de bicicleta din casă. Și îi place să înoate în ape cât mai reci.

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri