Beyonce/ Profimedia
Frumusete

Beyonce/ Profimedia

Beyonce, despre dieta care o ajută să se mențină în formă. La ce aliment a renunțat: „Am încercat să mă concentrez pe sănătatea mea”

Beyoncé a vorbit recent despre prioritățile sale legate de sănătate și despre schimbările semnificative pe care le-a făcut în dietă. Într-un nou interviu acordat revistei GQ, artista în vârstă de 43 de ani a explicat că, deși și-a ajustat alimentația de-a lungul anilor, vara aceasta a ales să renunțe la carnea roșie și la cea de pui, menținând doar curcanul în meniul său.

Beyoncé a declarat că, odată cu înaintarea în vârstă, sănătatea a devenit o prioritate absolută pentru ea. „Am încercat să mă concentrez pe sănătatea mea, să-mi iau suplimentele și să mănânc foarte curat”, a mărturisit vedeta.

Dieta ei actuală exclude carnea roșie și cea de pui, dar păstrează curcanul, iar alimentația sa se bazează pe principiile unei diete echilibrate și bogate în nutrienți. Artista a menționat că aceste schimbări i-au permis să se simtă mai energică și mai bine în pielea ei.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor sale de a mânca sănătos, Beyoncé recunoaște că este dificil să își mențină o rutină regulată de exerciții fizice din cauza programului său încărcat. „Încerc să-mi adun puterea pentru a face mișcare, dar dacă nu pot face asta astăzi, fac mâine”, a spus ea cu umor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Beyoncé nu este străină de schimbările alimentare și de abordarea flexibilă a dietei sale. În trecut, artista a încercat o dietă vegană și a vorbit despre beneficiile acesteia. În 2015, a participat la o provocare vegană de 22 de zile și a declarat că a observat rapid schimbări pozitive în starea sa de sănătate. „La început sunt lucrurile mici pe care le-am observat: aveam mai multă energie și o strălucire vizibilă a pielii”, a explicat ea într-un interviu anterior pentru New York Times.

Cu toate acestea, Beyoncé a subliniat că, de-a lungul anilor, a învățat să nu mai fie atât de restrictivă cu dietele. Înainte de turnee, ea obișnuia să elimine complet pâinea, zahărul, lactatele, alcoolul și chiar carnea, dar acum este mai echilibrată. „În trecut, am petrecut prea mult timp cu diete, cu concepția greșită că îngrijirea de sine însemna să fac exerciții și să fiu prea conștientă de corpul meu”, a mărturisit artista.

Citește și: Blue Ivy, copia fidelă a lui Beyonce de acum 15 ani. Imaginile cu duo-ul mamă-fiică fac furori pe rețelele sociale

Astăzi, vedeta pune accent pe sănătatea mintală și pe ascultarea propriului corp. „Sănătatea mintală este și îngrijire de sine. Învăț să rup ciclul sănătății precare și al neglijenței”, a declarat ea. Beyoncé a explicat că a fost nevoită să învețe să asculte semnalele subtile pe care i le transmite corpul, prioritizând liniștea sufletească și bunăstarea fizică.

Pe lângă schimbările alimentare, Beyoncé și-a exprimat îngrijorările cu privire la provocările aduse de tehnologia modernă, în special în ceea ce privește siguranța copiilor săi. Mama a trei copii mici, artista a explicat că gestionarea accesului la informații și protejarea celor mici în era digitală este o provocare constantă.

„Trăim într-o lume a accesului”, a spus ea, subliniind că accesul rapid la informații poate fi atât o binecuvântare, cât și o sursă de confuzie. 

Etichete: dieta , silueta , beyonce

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri