*EXCLUSIVE* Melanie Griffith and Stella Banderas relax over coffee with friends at Alfred’s in LA
Divertisment

Melanie Griffith, Stella Banderas, în Los Angeles. Profimedia

Vesele împreună la cafenea. Fiica lui Antonio Banderas și mama ei, Melanie Griffith, într-o apariție rară în public

Melanie Griffith și Stella Banderas s-au relaxat la o cafea alături de prieteni, într-o zi însorită în Los Angeles. Este o apariție rară a duoului mamă-fiică în public.

Fiica lui Antonio Banderas și actrița în vârstă de 67 de ani au fost fotografiate la cafeneaua Alfred’s, unde s-au distrat de minune, fiind surprinse râzând în timp ce se uitau la niște fotografii. 

Melanie a purtat o ținută all black - bluză și colanți - la care a asortat o pereche de papuci lejeri, în timp ce Stella a îmbrăcat o rochie maro, lungă și mulată pe corp, cu un blazer într-o nuanță apropiată, la care a combinat o pereche de cizme din piele.

Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare. Ce au observat fanii pe fața actriței, la cinci ani de când a învins cancerul

Actrița din „Working Girl” a sărbătorit recent un eveniment special în viața Stellei. Tânăra s-a logodit cu iubitul ei din copilărie, Alex Gruszynski.

În urmă cu doi ani, au existat speculații că cele două ar traversa o perioadă dificilă, după ce Stella a depus o cerere pentru a renunța la numele Griffith, potrivit unor documente obținute de The Blast. Actrița spaniolă a cerut scurtarea numelui, optând pentru Stella Del Carmen Banderas.

„De obicei, nu folosesc Griffith atunci când mă prezint sau când semnez un act, așa că renunțarea la acest nume e de înțeles”, a explicat ea raționamentul din spatele deciziei.

Stella vorbește fluent spaniolă și engleză.

Antonio Banderas și Melanie au început o relație în 1996, pe când filmau pentru pelicula „Two Much”.  Griffith a intentat divorțul de starul din „Desperado” în iunie 2014, după 18 ani de mariaj.

Melanie mai are doi copii, Alexander Bauer și Dakota Johnson din mariajele cu Steven Bauer și Don Johnson. 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri